Ilona
  • HUF: 403.72
  • USD: 1.02
  • 24 °C
  • 36 °C

Joao Janeiro: Nyerni mindig jó érzés egy kiváló ellenféllel szemben

2022. ápr. 25. 09:42

Nyitókép: dac1904.sk

 

„Mindenekelőtt szeretnék nyilvánosan is gratulálni a Slovan edzőjének és a klubnak a bajnoki címhez. Ha egy csapat négy fordulóval a vége előtt már bajnoknak tudja magát, ahhoz illik gratulálni, és jár a kalapemelés. Ami pedig a meccset illeti: nehéz mérkőzés volt, melyet egy kiváló ellenféllel játszottunk.

 

Az első 25-30 percben a vendégek domináltak, de ez volt a stratégiánk része, aztán viszont a félidő végén sikerült gólt rúgnunk. A második játékrészben az volt a célunk, hogy többet legyen nálunk a labda, és ez sikerült is. A játékosaim megérdemelték a győzelmet. Meggyőződésem, ha így fognak küzdeni, jobb futballista válik majd belőlük. Az ilyen mérkőzésekből tudnak tanulni. Ma a szurkolókért is játszottunk, akik fantasztikus hangulatot teremtettek. Ez a győzelem a játékosok mellett az övék is.

 

Nyerni mindig jó érzés, a három pont mindig nagyon fontos a tabellán elfoglalt helyezésünk szempontjából. Az utolsó két meccsünket lehoztuk kapott gól nélkül. Továbbra is érvényes, hogy a negyedik hely megtartása a prioritás, de fontos, hogy a magabiztosság ne váltson át arroganciába, mert a kettő között nagyon vékony a határvonal.

 

Soha nem teszek nagyívű kijelentéseket, és most is azt mondom, hogy meccsről meccsre haladunk előre, a legfontosabb pedig most az, hogy jövő héten jó eredményt érjünk el a Szered ellen.”

 

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket