Csongor
  • HUF: 359.31
  • USD: 1.20
  • 3 °C
  • 13 °C

Kemenes Tamás: Petry Zsolt LMBTQ-toleráns kirúgásáról

2021. ápr. 06. 20:26

Petry Zsolt kapusedzőt azért rúgták ki pár órája, mert egy kétezer éves hagyománnyal a háta mögött résnyire kinyitotta a száját.

 

A mai napon nagy valószínűséggel sikerült tönkretenni egy embert – Petry Zsolt aligha fog a közeljövőben munkát találni magának, legalábbis Németországban és herthás fizetéssel biztosan nem. Kinek kellene ugyanis egy „náci” kapusedző? Szimpatizánsai bizonyára máris bőven akadnak, böszme láthatósági horogkeresztet viszont senki se akar majd bevásárolni magának a stábba. Petry mehet mosogatni; ennyi volt neki.

 

A Hertha BSC tudniillik „elkötelezett az olyan értékek iránt, mint a sokszínűség és tolerancia…”

 

A német futballklub ezzel a döntésével persze irányt is mutatott keményen. Eldördült a startpisztoly, tökéletes kommunikációs karikába kapcsolódott kiváló kapus és kirúgott kapusedző – lehet szépen sorba állni Bundesliga-szerte, elmondani saját szavakkal, hogy miért gyönyörű az LMBTQ, bármit jelentsen is per momentán.

 

Vagy épp lehet kussolni mélyen.

(…)

Vajon Petry rosszabb kapusedző lett a Nemzetnek adott interjútól? És miért nincs joga elbeszélni nekünk, hogy mit gondol a világról? (…)

 

Gulácsi Péter kiváló kapus, de iszonyat nagy bajt csinált.

 

Mandiner.huKemenes Tamás cikke

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

hugo
2021. ápr. 07. 16:42

Ez kicsit durva lesz,de sajnos a mai valóságnak megfelel-ezért nem mi tehetunk kb. A szociban volt egy cseh mondás: "Kopte do vekslákú,i na zem spadnutých" ! Most mi is ezt alkalmazzuk a hulye ú.n.nyugatiakkal szemben ??? Ók mivel okosabbak ?Sajnos a 17.században hagyni kellet volna a torokot egész "Munkenig"menni-a sarc cca.35%a magyaroké ! Ez lett volna "busines"

Bendegúz Ábrahám
2021. ápr. 07. 20:56

Hugo, most már hagyják, hogy Mehemedék akár Münchenig is menjenek, de ha lehet Magyarország nagyívű elkerülésével.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket