Király Zsolt: Fontos tanulságok

2019. okt. 23. 02:00

Bugár, Ravasz, Érsek, Solymos az egyik, Menyhárt, Őry, Farkas, Bárdos a másik oldalon. A háttérben pedig Czucz és Világi.

 

Ha ezen a nyolc emberen és két oligarchán múlott volna, lenyomják a magyarság torkán az újabb árulást. A Régiók Pártja – Híd – MK választási listát.

Hirdetés(x)

 

Csakhogy nem minden a pénz, nem minden a hatalom. A gerinc, a tartás, az elvekhez való ragaszkodás és a magyar elszántság még mindig létezik, és  megálljt parancsolt a korrupt, tehetetlen politikusok hatalomátmentési kísérletének.

 

Legalábbis egyelőre. A felvidéki magyar politikai kabaré újabb állomása ugyanis még messze nem az utolsó. Túl sok idő van még hátra a választási listák leadásáig, hogy hátradőlhessünk.

 

De Bugár Béla és az MKP nem fog egy választási listán szerepelni. Ez már biztos. És emlékezzünk meg azokról is, akik ezt elérték. Elsősorban a sajtó még szabad részére, a felvidéki magyar választópolgárok ezreire és ezreire, illetve a Bugárral szemben elutasító régi nagy öregek és feltörekvő, fiatal generáció egyvelegére. Ők azok, akik kellő összefogással akár az öt százalékos parlamenti küszöböt is elérhetik.

 

De addig még nagyon hosszú és rögös út vezet, tele buktatókkal. A Bugár által kifundált legnagyobbat mindenesetre már sikerült kivédeni.

Hirdetés(x)

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Sági Ipoly
2019. okt. 23. 12:51

Egyetértek,,,, Csak az első, de nagyon fontos lépésen van túl az MKP. Sajnos ezeknek a dolgoknak még valamikor márciusban kellett volna tisztázódni, több idő lett volna a fölkészülésre. Habár sok idő nincs, de nem szabad kapkodni, megfontolva kell minden kis lépést megtenni. Remélem végre az MKP-ban összeáll egy olyan gárda aki ezt végig tudja vinni.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket