Komjáthy Lóránt: Orbán Viktor és Magyarország megkerülhetetlen.

2022. nov. 25. 11:33

Na kérem, erről van szó. Orbán Viktor és Magyarország megkerülhetetlen. Liberális hiszti ide vagy oda, egyetlen közép-európai országnak sem éri meg egy mesterségesen felfújt botrány miatt elveszíteni azt a politikai fedezéket (és ellensúlyt Brüsszellel szemben), amit a magyar politika ma biztosít számára.

 

Most először el kell ismernem Heger szlovák kormányfő érdemét is, aki egy egyszerű gesztussal kifogta a rosszindulatú szelet a liberális szlovák külügy vitorlájából. Előbb utóbb, ahogy migráció és gazdaságpolitika terén, úgy Ukrajna kérdésében is a magyar álláspont válik realitássá máshol is.

 

Rastislav Káčer meg egy lesajnált lábjegyzet marad a V4-ek felemelkedéséről szóló történelemkönyvekben…

 

Komjáthy LórántFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. nov. 26. 07:44

a Fidesz 8 honap alatt 1 millio szavazot veszített a 25 évnél fiatalabbak 75 százaléka NEM a Fideszre szavazna ami bizonyítja hogy Magyarországnak igenis van jovoje de Orbanisztánnak NINCS.

  Atoszka
  2022. nov. 26. 20:06

  Vergődjél csak Petike…. Komjáthynak teljesen igaza van !!!

   Petike
   2022. nov. 27. 08:24

   idézve Márki Zay Pétert Magyarország 1000 éves torténelmének legkorruptabb kormánya nem képes biztosítani a tanároknak a becsuletes megélhetést és azt hazudja hogy azért nem mert brusszel visszatartja a pénzt csak a normálisan gondolkodoknak adom tudomására hogy a Fejlesztési Alapbol NEM lehet a pénzt a tanárok fizetésére használni.Igen Orbanisztán államformája a korrupcio és a hazudozás.Atoszka csak dícsérd a nagyvezéredet még kb 3 és fél évig mert utána Orbanisztánnak és államformájának NINCS jovoje.

   Atoszka
   2022. nov. 27. 14:12

   Minden vágyatok, hogy Orbán Viktort megbuktassátok. Minden aljas dolgot meg is tesztek érte és nem megy a fejetekbe, hogy miért nem sikerül, hisz mást már rég eltüntettetek volna… Ő viszont tudta mivel kellett kezdeni: ki kellett egyenlíteni az egyoldalú médiaviszonyokat. És így, hogy már mindenki láthatja (hallhatja, olvashatja) a másik oldalt is sokkal objektívebb véleményt tud alkotni…. És láss csodát, nem titeket választ, nem kér az aljas hazugságból, szarkeverésből, manipulációból… Petike, a fajtádnak normális, demokratikus keretek között esélye sincs. Ezért szüntetitek meg azokat mindenhol, ahol vagytok!!!! Ti vagytok maga a gonosz!!! és ezt hála Istennek egyre többen érzékelik… Úgyhogy vergődjél csak Petike !!!

Petike
2022. nov. 28. 09:19

atoszka engemet nem tudsz elhulyíteni mert a 25 év alatti fiatalok 75 százaléka NEM kér Orbanisztánbol és én ennek orulok tudod egyszer véget ér minden mert elment tatár torok OV sem lesz orok.Magayarországnak VAN jovoje OrbanisztánnakNINCS.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket