Ľubomír Galko: Nagyon örülök, hogy az elnök asszony minden pillanatban tudja, MIT kell tenni, és mindig tudatja velünk - Körkép.sk
Konrád
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Ľubomír Galko: Nagyon örülök, hogy az elnök asszony minden pillanatban tudja, MIT kell tenni, és mindig tudatja velünk

2022. okt. 21. 12:19

Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

Zuzana Čaputová kijelentette, hogy a kormánynak mielőbb be kellene mutatnia az infláció hatásainak mérséklésére és a szegénység kockázatának csökkentése érdekében hozott intézkedéseket, mert Szlovákiában ma nagy bizonytalanságban élnek az emberek. Nem tudják, mi lesz holnap, mi vár rájuk az emelkedő energiaárak kapcsán, illetve hogy a vállalkozások vagy a háztartások kapnak-e segítséget, és ha igen, milyen formában. Sokan tartanak az elbocsátásoktól, az alacsony bérű alkalmazottak pedig a szegénységi küszöb szélén táncolnak. Ugyanakkor megjegyezte, hogy nehéz időkben kell az államnak biztosítani a méltó életet az emberek, különösen a legkiszolgáltatottabbak számára.

 

Nagyon örülök, hogy az elnök asszony minden pillanatban tudja, MIT kell tenni, és mindig tudatja velünk. Tudja, hogy az orvosoknak egyre többet és többet kell adni, és mindent javítani kell a számukra. Tudja, hogy a nyugdíjak alacsonyak, és egyre többször kellene emelni. Tudja, hogy a kórházak kétségbeejtő állapotban vannak, és hogy az egészségügy állapotán sokszor és alaposan kellene javítani.

 

Tudja, hogy egyre többet kell adni a tanároknak és általában minden oktatásban dolgozó személynek. Meg a művészeknek, színészeknek is. Tudja, hogy a főügyész már régóta (sőt, túlságosan régóta) furcsa lépéseket tesz, és még azt is fontolgatja, hogy fegyelmi eljárást javasol ellene. Talán majd egyszer, ha már ősz szakállunk lesz, megteszi. Meg fogja tenni, meglátjátok.

 hirdetes_400x285  

 

Tudja, hogy a minimálnyugdíjak befagyasztását át kell gondolni (értsd: emelni vagy törölni), mert az nem jó, nem elég. Tudja, hogy következetesebben kellett volna kezelni azon idősek helyzetét, akik nem kapták meg a Covid-19 elleni védőoltás beadása utáni jutalmat. És még sok mindent tud, és mindig el is mondja.

 

Türelmetlenül várom a pillanatot, amikor egyszer konkrétan azt is megmondja, HOGYAN kellene mindezt véghezvinni, és HONNAN kellene minderre pénzt szerezni és hasonló apróságokat. Akkor tökéletes lesz.

 

Facebook: Ľubomír Galko

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Atoszka
2022. okt. 22. 09:35

Végre egy ki vér abban a bizonyos testrészben…

    Atoszka
    2022. okt. 22. 09:36

    … kis…

Szóljon hozzá!

Kövessen minket