Ľubomír Jaško: Eljött a nyár, a kormánypártok pedig letargiába zuhantak

2019. jún. 24. 10:06

Nyitókép: TASR

 

A kormánypártok hétvégi tanácskozásából kiderült, hogy az uraságok semmit sem értettek meg. Észhez térni már csak a politikai vereségük pillanatában fognak.

 

Az örök hidas dilemmák

 

Nyár előtt a koalíciós pártok mély letargiába zuhantak. Tekintet nélkül a nemzetiségre. (…)

 

Állítólag nem felel meg nekik az ütemterv. Arra már túl késő van, hogy az előrehozott választásokról spekuláljanak. Az uborkaszezonban bármi megtörténhet, de senkinek sincs kedve választási kampányt folytatni – nemcsak a hallgatóság, de a nézők is hiányoznának.

 

Ebben a helyzetben az előrehozott választásokról hozott döntést a titkos politikai tervek legbőszebb támogatói sem értenék meg.

 

Bugár Béla nyilvánosan is beismerte, hogy a pártelnöki posztját már többször is felkínálta. Ezt a pozíciót akkor szokás felkínálni, ha lényegében semmilyen veszély nem fenyeget, de a Most-Hídnak nincs más lehetősége.

 

A Most-Híd „önkritikus“ elnöke nagyon pontosan képviseli a párt lényegét: egy cseppnyi erkölcs nélküli számító szövetségek, illetve elhajlás a fizikai törvények határáig. Ezekről a készségekről Bugár Bélánál senki sem tud jobban gondoskodni.

 

A parlamenten kívüli pártokkal való esetleges együttműködés lényegét a Most-Híd szépen becsomagolta abba, hogy a „régióra és a nemzetiségi kisebbségekre fókuszáló“ pártok jöhetnek szóba.

 

Vagyis: mi, magyarok, egyesüljünk, de a többiek figyelmét hívjuk fel arra, hogy továbbra is Hídként viselkedünk a szlovákok és a magyarok között.

 

(…)

 

Aktuality.sk, Komentár Ľubomíra Jaška: Prišlo leto, vládne strany sú v letargii

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás