Angéla, Petronella
  • HUF: 346.80
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 21 °C

Marco Rossi: Hihetetlen csoportba kerülhetünk!

2019. nov. 30. 19:53

Nyitókép: mlsz.hu

 

“Először természetesen még ki kell jutnunk az Eb-re és minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez sikerüljön, még akkor is ha ez nagyon nehéz lesz. Már a Bulgária elleni meccs sem lesz könnyű, és ha azt a meccset megnyerjük, akkor elképzelhető, hogy a roppant erős Izlanddal kell majd játszanunk, igaz hazai pályán. Ha ezt a két meccset sikerül megnyernünk, akkor pedig hihetetlen csoportban leszünk az Európa-bajnokságon.

 

Mondtam már korábban is, hogy sosem volt szerencsém a sorsolásokon és ez ma is bebizonyosodott. Egyértelműen ez a legnehezebb csoport amibe kvalifikáció esetén kerülhettünk: három nálunk sokkal erősebb ellenfélről beszélünk, hiszen a 2016-os Európa-bajnokság négy elődöntőséből három a mi csoportunkban van, a negyedikkel pedig a selejtezők során játszottunk. Nem is szeretnék még ennyire előreszaladni, mert nekünk egyelőre a rájátszás két mérkőzésére kell koncentrálnunk, és arra, hogy ezeken a lehető legjobban teljesítsünk.”

 

Hirdetés(x)

mlsz.hu – Marco Rossi: Hihetetlen csoportba kerülhetünk!

 

Halálcsoportba kerülnek a magyarok, ha kijutnak a jövő évi Eb-re

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2019. dec. 02. 17:48

Majd segít a Nélküled!! Naponta 3x.énekeljék! Edzés előtt, közben és után. Csak ne éhgyomorra!! Ha nem jönne be ez a tuti dopping annak csak Soros lehet az oka.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket