Magdolna
  • HUF: 394.10
  • USD: 1.07
  • 11 °C
  • 20 °C

Marek Krajčí: Állítsuk meg az álhir terjedését

2022. jan. 15. 15:17

Nyitókép: SITA

 

A beteg számára az új évtől semmi lényeges nem változik. A körzeti orvosa fogja továbbra is felírni a receptet a számára a 2021-es évi specialista ajánlása alapján. Pozitív változás a beteg számára ott van, hogy ha az új évben nem kell felkeresni a szakorvosát a gyógyszer felírása miatt, hanem mehet rögtön a gyógyszertárba kivenni azt. A receptet ugyanis rögtön a specialista állítja ki.

 

Ő állítja ki az ismétlődő receptet, melynek köszönhetően a beteg az orvos felkeresése nélkül mehet kivenni a receptet a gyógyszertárba. Egészen addig, amíg a szakorvos nem rendeli őt be ismételt kivizsgálásra vagy telefonos konzultációra az egészségi állapotáról.

 

Marek Krajčí: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Tárkány Álmos
2022. jan. 17. 16:34

Tehát a szakorvos nem fog tudni rendelni, mert receptet fog irogatni. A körzeti meg... mit is fog csinálni? Elküldi a cetlivel a beteget a szakorvoshoz, aki nem fog tudni rendelni, mert receptet fog irogatni... A betegek többsége meg majd elfelejti kivenni az ismétlődő receptet, utána pedig felhívja a szakosvosát, hogy újra írja ki. Tehát a szakorvos nem fog tudni rendelni, mert receptet fog irogatni...

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket