Marcell
  • HUF: 391.99
  • USD: 1.03
  • 21 °C
  • 32 °C

Marek Vagovič: Az igazságért folytatott harc és a hatalmasok büntetlensége a végéhez közeledik

2022. jan. 12. 13:59

Nyitókép: Facebook

 

Robert Fico éveken keresztül elhatárolódott attól, hogy kapcsolatba hozzák őt a Smer hátterében álló oligarchákkal. Amikor erre felhívtuk a figyelmet, hiénának, mocskos viperának, szlovákellenes prostituáltaknak vagy disznóknak nevezett bennünket. Ma már nem védekezik, épp ellenkezőleg: nyíltan vállalja, kik is a donorjai, mivel pánikszerűen fél attól, hogy a börtönben megtörnek és elkezdenek beszélni. Például arról, hogy politikailag ki fedezte és profitált azokból a disznóságokból, amelyeket a rendőrség vezetése alatt a bűnszervezet követett el.

 

A minap Fico szégyentelenül odaállt a Žilinka vezette Főügyészség elé (milyen szimbolikus), hogy védelmébe vegye az „ellenzékkel kapcsolatban álló vállalkozókat“. Konkrétan „Bödör mérnök urat“, ahogyan a Fico mellett álló Marek Para ügyvéd nevezte őt. (…)

 

Azt a sajtótájékoztatót egy okból hívták össze: hogy Padret kiszabadítsák a börtönből. Az igazságért folytatott harc és a hatalmasok büntetlensége a végéhez közeledik. Nagyon jól tudják, hogy a Tisztítótűz-ügy áttörést jelenthet. Mi szintén tisztában vagyunk ezzel.

 

A bíróság döntése ebben az esetben sokat elárul majd arról, hogy milyen országban fogunk élni. Mi vagy ők, nincs köztes állapot. Ebben a harcban nem létezik semmilyen harmadik út, ahogyan azt a szebb holnapot építők tévesen gondolják. Bízzunk abban, hogy a Tisztítótűz-ügy befejeztével Szlovákia nem kerül vissza a Ján és Martina gyilkossága előtti állapotba. Máskülönben kirobbantják a poklot. A valódit, és nem a Čižnár-félét.

 

Facebook: Marek Vagovič

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2022. jan. 12. 14:52

Leyenen szerint Szlovakia dicseretes uton halad ez akar megnyugtoto is lehetne de biztos nem volt rajta szemuveg.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket