Marek Vagovič: Nem csupán a diszkreditációnk, hanem a fizikai likvidációnk volt a cél

2019. aug. 13. 15:57

Nyitókép: TASR/Henrich Mišovič

 

Tegnap vallomást tettem az újságírók megfigyelésével kapcsolatban a belügyminisztérium inspekcióján. A nyomozó elém helyezett egy családi kapcsolatokat ábrázoló diagramot, amelyen részletesen szét voltak írva a családi kapcsolataim, a születési számok, az útlevél és a személyi igazolványok, valamint a jogosítványok száma is. Ezenkívül ott volt az állandó lakhelyem címe, valamint az én és a legközelebbi hozzátartozóim fotói.

Hirdetés(x)

 

Az az illető, aki a rendőri adatbázisban hivatalosan is megfigyelt engem, Filip Rybanič esetével magyarázta a megfigyelésemet, hiszen sokat írtam róla és interjút is készítettem vele. Én azonban meg vagyok győződve arról, hogy ez csak egy fedősztori volt.

 

Úgy vélem, hogy ez az adatbázis egyfajta alapként szolgált a politikai védelemmel rendelkező szervezett bűnbandának, akik azért akartak minket diszkreditálni, mert évek óta keményen a nyomukban voltunk. Biztos vagyok benne, hogy később az esetleges szabálysértések, az erkölcsi bizonyítványban való bejegyzések, az adó- és más tartozások, a rokonok vállalkozásai, illetve a biztosítási fizetségek kerültek volna terítékre. Más szóval: „a szennykeresés“.

 

Mivel az autók rendszámát is megfigyelték, így az sem kizárt, hogy idővel valamelyikünk autójába drogot csempésztek volna. A rendszámokra azért volt szükségük, hogy megfigyelhessenek bennünket. (…)

 

Tekintettel arra, hogy az egyik megfigyelt újságírót és a menyasszonyát – Ján Kuciakot és Martina Kušnírovát – meg is gyilkolták, nem kizárt, hogy a végső céljuk nem csupán a diszkreditációnk, hanem a fizikai likvidációnk volt.

Hirdetés(x)

 

Drukkolok mindent tisztességes rendőrnek és ügyésznek, hogy sikerüljön leleplezniük az igazságot, illetve sikerüljön egy igazságos bíróság elé állítaniuk az összes olyan gazembert, akik valamilyen módon együttműködött a gyilkosság megrendelőivel és végrehajtóival. A maffiózók, az oligarchák, a volt SIS-esek, valamint az ügyészség és a rendőrség funkcionáriusai ezt nem úszhatják meg.

 

(…)

 

Facebook: Marek Vagovič

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket