Mede Ferenc: Hogyan nyúzzunk törpeharcsát, avagy az Összefogásról és az MKP-ról (Videó)

2020. jún. 23. 23:08

Nyitókép: reprofoto (Fb-videó)

 

Nézem az Összefogás, vagy jobb körökben Összefosás kis videószösszenetét a Facebookon, amelyben azt írják, hogy “nem a határ választ el, hanem a széthúzás. Közös magyar képviseletet!”

 

Hirdetés(x)

Hát, fiúk, lányok, vagy genderek ahogy gondoljátok, mert ugye Jóvilágvan, nem tudom, mit mondjak erre már megint. Annyira gagyi, annyira Lagzi Lajcsi nótaszagú a történetetek, amit itt leadtok, hogy az hihetetlen.

 

A kettétörött szívvel nem a határ választ el, hanem a széthúzás…

 

Nem kommentálnám a részleteket, mert rettenetes. A színvonal, amit hoztok, azt mondom, hogy minősíthetetlen. A lényeg az, és ezt már nem is nektek mondom igazából, hogy amíg oda nem juttok el, hogy persze hogy nem a határ választ el, de nem is a széthúzás.

 

Hanem az választ el, ami nincsen. Ami nincs meg nektek. Tehát hiába makogtok ti arról, hogy közös magyar képviselet. Ezt makogja a Simon Zsoltika, ezt makogja a Cziprusz Zolika, ezt makogja mindenki pártállástól függetlenül, de még egyikőtök sem mondta el, hogy mi mentén gondoljátok a közös magyar képviseletet. Mi az a vezérgondolat, mi az a szellemiség. Na ez leegyszerűsítve, hátha megértitek, ez az, ami elválasztja a magyar embert a magyar embertől.

 

Hirdetés(x)

De nem azért, mert hülye lenne a magyar ember, hanem mert ti hülyék vagytok. Nem tudtok, a piacon vagytok. A politikai piacon vagytok, és nem fogjátok fel azt, hogy a pultra ki kell tenni egy árut, ha el akarjátok adni.

 

Nektek nincs árutok. Érthető? Nincs mit eladnotok. Ezáltal gyakorlatilag bejön a vevő, bejön a választó, és elkezd fikázni benneteket. Hogy:

 

– Nézd má, üres a polc, Józsika! Üres a polc, pult alatt van valami?

– Pult alól kaphatsz ezt-azt, de csak ha visszaadsz belőle 20 százalékot.

 

Nem megy. Nem értitek? VEZÉRGONDOLAT! Szellemiség, gondolatok. Nem elég zenélgetni. Kicsi Hang, Jóvilágban, meg faszom tudja mi.

 

Nem elég. Nem elég beszívni a füves cigarettát és jönnek a laza gondoaltok. Nem így megy. Nem így megy. Mond valamit? Értékrend. Hiszen most gyakorlatilag nem vagytok. Nem vagytok sehol sem. Nem vagytok senkik. Mindenki úgy fricskáz benneteket, ahogy akar.

 

Nemcsak az Összefogást, félre ne értsetek. Nem haragszom rátok, vagy bárki másra. Nézzétek meg az MKP-t. Betett jelöltek. Betette magát Cziprusz. Elnökjelöltnek. Az az ember beszélni nem tud. Az két értelmes, értelmezhető összefüggő mondatot nem tud kimondani. Miről beszélünk? Ez tényleg mindennek az alja.

 

Fiúk, én az ilyenekkel azt csinálom, mint a kártékony törpeharcsával. Be egy vödörbe, már egyébként ott vagytok, csak hogy tudjátok. Telerakni zsúfolásig, bele 2 kiló só vagy 3, és szépen egymással való dörzsöléssel megnyúzzátok magatokat. És legalább megeszünk. Legalább ennyi hasznunk lesz belőletek. Nem? Felfogtátok? És mondom, nem haragszom, nem haragszom. Nem vagyok mérges, csak a helyzeteteket elemzem, ha már ti nem tudjátok.

 

Na, segítettem megint. Jól van ez, császtok!

 

 

Mede Ferenc: Facebook

Kontextus:

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

egyolvaso
2020. jún. 25. 13:06

Kár, hogy Király, és Mede is csak sírni tud, de megoldást nem kínál. Szerintem a problémákat mindenki tudja már.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket