László
  • HUF: 400.98
  • USD: 1.06
  • 22 °C
  • 34 °C

Miroslav Beblavý: Bugár az első politikus, aki a Lex Haščák kapcsán a Penta oldalára állt

2019. nov. 22. 14:42

Nyitókép: Facebook

 

Bugár Béla az első politikus, aki a Lex Haščák kapcsán nyilvánosan a Penta oldalára állt. Egyenesen az ő szótárukat használta, amikor populistának nevezte ezt a törvénytervezetet. Sőt Bugár szerint a Lex Haščákot arra használják fel, hogy „ellenséges hangulatot“ keltsenek a Penta ellen.

 

Nos, az oligarchák és a pénzügyi csoportok éveken keresztül irányították a politikusokat az összes szlovák kormányban. Ennek köszönhetően a Penta folyamatosan nyereséget termel az egészségügyben, a médián keresztül pedig megtartja a befolyását. Az egészségbiztosítóból 400 millió eurót húztak ki, a médiát pedig fegyverként használják – atombőrönd. Csodálkozunk azon, hogy az embereknek „ellenséges hangulatuk“ van az oligarchákkal szemben?

 

(…) A PS/SPOLU-ban tudjuk, hogy a változáshoz elengedhetetlen elvágni a maffiának és az oligarcháknak az államra gyakorolt befolyását. A mi javaslatunk erre a Lex Haščák. Készen állunk arra, hogy beszéljünk, tárgyaljunk és támogatást keressünk mindazoknál, akik az emberek érdekeit hajlandók képviselni, nem pedig a Pentáét. Elhihetik nekünk, hogy kitartóak és bátrak vagyunk ahhoz, hogy a Lex Haščákot átültessük a gyakorlatba.

 

Facebook: Miroslav Beblavý 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket