Mistrík: Kérem, osszák meg ezt az üzenetet - Körkép.sk
Dóra, Dorottya
  • HUF: 388.38
  • USD: 1.08
  • -4 °C
  • 3 °C

Mistrík: Kérem, osszák meg ezt az üzenetet

2019. feb. 26. 12:57

Tiszta szándékkal vágtam bele az államfőjelölti kampányba. Szeretném, hogy Szlovákiának tisztességes és okos államfője legyen, aki az igazság oldalán áll, és segíteni fogja az embereket a fontos területeken.

 

(…)

 

Ugyanolyan fontos indok volt az is, hogy szerettem volna megelőzni azt, hogy a demokratikus jelöltek hónapokon keresztül egymással szemben áskálódjanak, hogy barikádok épüljenek egymással szemben és az emóciók legyenek úrrá rajtunk. Mindez kontraproduktív lett volna. Ehhez tartottam magam egész idő alatt, a demokratikus tábor jelöltjeit nem támadtam, és ugyanerre szólítottam fel a szimpatizánsaimat is.

 

SJE Nyílt nap

(…)

 

Kezdettől fogva azt mondtam, hogy felelősen járok el, és ezt a kijelentésemet soha nem kellett módosítanom. Szavamat adtam rá, és az én szavam érvényes. Ezért ma, érett, de nem könnyű döntés után, minden rendelkezésre álló információk alapján szeretném bejelenteni, hogy visszalépek a köztársaságielnök-jelölti küzdelmektől. A felmérések szerint, melyek az elkövetkező napokban napvilágot látnak, és amelyek világosan szólnak majd, elérkezett az idő erre a lépésre.

 

Szeretném minden támogatómnak, szimpatizánsomnak, elsősorban feleségemnek és az egész családnak, a csapatomnak és önkénteseimnek az egész országban, mint ahogy a politikai pártoknak is a támogatást.

 

(…)

 

Az összefogást, melyről november 17-én beszéltem, tartalmilag is szeretném megtölteni: egyértelműen, nyilvánosan kijelentem, hogy Zuzana Čaputovát támogatom. Egyúttal ugyanerre kérem a szimpatizánsaimat is, hogy mérlegeljék Zuzana Čaputová támogatását. Már nem csak kettőnkről szól a történet, hanem Szlovákiáról, mindannyiunk jövőjéről.

 

(…)

 

Hiszek egy jobb Szlovákiában. Jó úton haladunk, csak így tovább.

 

Robert Mistrík: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket