Natália
  • HUF: 365.16
  • USD: 1.13
  • 0 °C
  • 3 °C

MKP: A bajban mutatkozik meg a közösség igazi ereje

2020. Sze. 29. 13:55

Nyitókép: körkép.sk

 

(…) A koronavírus-járvány most jelentkező második hulláma az előrejelzéseknek megfelelően sokkal erőteljesebb a márciusi elsőnél. (…) Mindenki belátta, hogy hosszú távon ezt nem lehet fenntartani. Egyszerűen fogalmazva: az életnek tovább kell mennie a többé-kevésbé rendes medrében, meg kell tanulnunk együttélni a vírus fenyegetettségével. Ami viszont nagyon fontos, felelőségtejesen kell viselkednünk!

 

Nem szabad lebecsülni a veszélyt, tagadni az óvintézkedések értelmét! Szolidárisnak kell lennünk a legveszélyeztetettebb réteggel. Mindenhol a javasolt módon kell hordanunk a védőmaszkot, tartani az idegenektől a kellő távolságot, mellőzni a testi kontaktust és gyakran kezet mosni, kezet fertőtleníteni. Az az apró kellemetlenség, amit az egészségeseknek az óvintézkedések betartása jelent, a veszélyeztetetteknek az életet jelentheti!

 

Zárjunk össze, legyünk egymásra tekintettel és segítsük egymást! A bajban mutatkozik meg a közösség igazi ereje. Isten óvja a magyar közösséget és minden embertársunkat!

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket