Pál
  • HUF: 394.04
  • USD: 1.04
  • 23 °C
  • 37 °C

Mózes Szabolcs: A kormánypártokat nem azért választották meg, hogy egy orosz vakcina miatt szétessen a koalíció

2021. Már. 04. 09:04

Ürügy vagy amatörizmus?

 

Mindkettő. Üléseznek, rohangálnak az elnöki palotába, beszólogatnak egymásnak, minisztercseréket követelnek, kormányválságról beszélnek. Egy orosz vakcina miatt.

 

Ki fogja ezt elhinni? Emberek százai halnak meg a kórban, kimerült orvosok ezrei folytatnak küzdelmet, egyszerű emberek millió szeretnének valós megoldásokat és hatékony kormányzást. Nem parttalan vitákat, egóharcot, kormánykrízist egy orosz vakcina miatt.

 

Tíz évvel ezelőtt már láttunk ilyet. Parttalan vitát, kormányválságot… mi miatt is? Aha, egy görög hitel okán, amiről mára szinte mindenki elfeledkezett. A következményeit máig nyögjük: nyolc évnyi szabadrablás, egy maffiaállam kiépülése. Ennyire rövid egyesek memóriája? Pedig a mostani szereplők egy része akkor is ott ült a kormányban vagy a parlamentben.

 

A kormánypártokat nem azért választották meg, hogy egy orosz vakcina miatt szétessen a koalíció. Azért kaptak soha nem látott legitimációt, 95 fős többséget a parlamentben, hogy rendbe rakják ezt az országot. Az elmúlt egy évben sokszor bebizonyosodott: ha nincs magyar párt a kormányon, elfeledkeznek Dél-Szlovákiáról. Az aktuális történések mutatják: egy józan hangra is nagy szükség van, aki stabilizálja a kormányzást és a belviszonyokat.

 

Ha az orosz vakcina miatt szétesik a kormány, akkor meg is érdemlik, hogy visszatérjen a SmeroHlas – mondják páran. Nem igaz, mi nem érdemeljük, mert nem az a megoldás, a még rosszabb soha nem lehet megoldás.

 

Aki mandátumot szerzett, felelősséget is kapott. Kormányozzanak normálisan!

 

Mózes Szabolcs: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket