Mária
  • HUF: 367.48
  • USD: 1.13
  • -1 °C
  • 4 °C

Németh Antal: Az első öt fordulóval nem vagyok elégedett

2021. aug. 23. 08:50

Nyitókép: dac1904.sk

 

„Az első félidőben a Trencsén volt a jobb csapat. Sok hibával játszottunk, nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amit megbeszéltünk és amit szerettünk volna. A félidei szünetben megpróbáltunk ezen változtatni, igyekeztem segíteni a játékosoknak, és úgy érzem, hogy a második játékrész már a miénk volt, noha még mindig sok volt a hiba.

 

Két dolgot is ki kell emelnem. Az egyik, hogy a szurkolóink végig velünk voltak. Megmondom őszintén, használtam is őket a motiválásnál, és úgy érzem, ez meg is látszott a teljesítményünkön. Bízom benne, hogy a szurkolóink továbbra is mellettünk lesznek, hiszen számukra ez a klub többet jelent a pályán elért eredményeknél.

 

A másik dolog pedig a mentalitásunk. A hibák ellenére is jó volt a küzdőszellem. Kružliak, Schäfer és Balić ma sérülés miatt nem játszott. Előbbi kettő esete nem súlyos, remélem, hogy a Pohronie ellen már hadra foghatók lesznek. Balić állapotát pedig hétfőn fogjuk tisztábban látni. Az első öt fordulóval nem vagyok elégedett. Sokkal több pontot szerettünk volna gyűjteni. Remélem, hogy újabb öt forduló után már elégedettebb leszek.

 

dac1904.sk: Németh Antal mérkőzés utáni nyilatkozata

Háttér: ITT

Megosztás:
Címkék: DAC DAC - Trencsén

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket