Angéla, Petronella
  • HUF: 346.80
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 21 °C

Peter Hyballa: Szeretnék eloszlatni néhány pletykát

2019. nov. 30. 18:46

Nyitókép: dac1904.sk/Lelkes Ernő

 

„Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert a Nyitra védekező futballt fog játszani, és ez be is igazolódott. Az első félidő legnagyobb helyzete mégis az ellenfélé volt. Nagyon nehéz héten vagyunk túl a nagymihályi vereség után. A második játékrészben jobban játszottunk. Kicsit változtattunk a taktikánkon és ez segített, egyik helyzetet dolgoztuk ki a másik után. A kihagyott tizenegyes miatti krízishelyzeten is túl tudtunk lépni.

 

Amit mindenképp ki kell emelni, hogy a klub történetének egyik legfiatalabb tizenegyével játszottunk. A cserepadon három játékosom is volt az U19-es csapatból. Tiszteletet érdemelnek a játékosaim azért, ahogy lehozták a mai meccset.

 

Hirdetés(x)

Ami pedig a klubban történteket illeti, szeretnék eloszlatni néhány pletykát.

 

Nem igaz, hogy Kružliak azért sérült meg a múlt héten, mert Koštrna behúzott neki egyet. Vészfékezett az autóbuszunk Nagymihályban, ezért sérült meg Kružliak. Az sem igaz, hogy késnek a fizetések. Mint minden klubnál, nálunk is akadnak gondok, de mindenkit megnyugtathatok, hogy ezek nem anyagi jellegűek. Koštrna pedig azért távozott, mert az elmúlt két-három hétben személyi problémák adódtak az öltözőben.

 

Koštrnával mindig is kiválóan együtt tudtam dolgozni, de most úgy döntöttünk, jobb, ha a szezon utolsó két meccsén nem áll a klub rendelkezésére. Mindez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy ne lenne esélye a visszatérésre, mert továbbra is a mi játékosunk. ”

 

dac1904.sk – Beszámoló: DAC – Nyitra 1:0

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Tibor H
2019. dec. 01. 21:20

Majd ha visszatér Kalmár,megy minden a régi mederben-Hajrá DAC

Szóljon hozzá!

Kövessen minket