Janka, Zsanett
  • HUF: 346.54
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 15 °C

Samu István: Menyhárt József saját magára fordította az MKP nagy kampánybüdzséjét

2020. Már. 06. 01:23

Zajlanak a sajtónyilatkozatok, mindenki most tábornok a csata után. Van aki Matovičozik, hogy együtt kellett volna indulni, van aki az MKP sikerét emeli ki, hogy zászlóshajó, Csáky Pali bátyám a realitás talaját elvesztve beszél a lelkiismeretről. Tette volna ezt a 2000-es években, amikor miniszterelnök-helyettes volt.

 

Mindenki dumál arról, hogy mennyire meg kell újulni, mennyire egységet kell teremteni, és közben meg vádaskodnak egymással.

 

Kit találjon meg a magyarországi tőke

Hirdetés(x)

 

Nem szól másról a választások utáni csata mint arról, hogy Magyarország kiben bízzon, és hogy a magyarországi tőke kit találjon meg. Ez szégyen. Önreflexiókat kellene gyakorolni, helyet biztosítani, új csapatot felépíteni, egy nagyon széles választási pártot, ahol több platform is elindulhatna, több politikai nézetű platform is megtalálhatná a helyét, és majdan ezek együtt indulnának különböző választásokon képviselve a magyarságot. Nem ez történik, hanem az MKP-ban sajtóreggelit hirdetnek, és a 89 ezer karikát ünneplik. Azt ünneplik, hogy volt kampánykoordinátor Őry Péter személyében. Péterrel nincs semmi gond, sokat beszélgettünk vele a választások alatt, és azt mondta, hogy majd ő kitálal a választások után.

 

Eddig Péter nem tálaltál ki, ráadásul fényezitek magatokat. El kell mondatotok és el kell magyaráznotok a választóknak, hogy nem is volt kampánystratégátok, nem is volt kampányvezetője az MKP-nak. Az Ú Egység Mozgalom méltatlan helyről a listán értünk el rapid eredményt. Iván Laci barátom több mint 40 helyet ment előre, én pedig 96-ot.Ezt önerőből értük el, mert sajnos, nem tapasztaltuk azt, hogy lett volna kampánykoordinátora az egésznek, de most mégis úgy néz ki, hogy mindenki őt ünnepli.

 

 

Őry és Menyhárt nyilatkoznak, akik már lemondtak

 

De nem is erről van szó, hanem az egységről. Hogy lesz így egység, ha mindenki kígyót békát kiabál a másikra? Hogy lesz így egység, ha az MKP nem tud önmagával szembenézni, és Őry meg Menyhárt nyilatkozik a sajtóban, miközben nemrég mondtak le. Maximum Péter, aki ügyvezetői feladatokkal van megbízva, neki azzal kellene foglalkoznia, hogy hogy készíti ezt elő.

 

Én nem akarok megmondani, de nagyon rosszul esik, hogy nem vagyunk képesek önkritikusan nézni a dolgot.

 

Ugyanakkor nagyon rossz hírek jönnek felénk, hogy állítólag a pályázatokat, például az Új Egység Mozgalom pályázatát is meg akarták fúrni, hiszem mi eddig is saját pénzből gazdálkodva tettük oda magunkat és fogjuk is. Ezzel is bizonyítva, hogy nekünk nem kell abból a külhoni tőkéből, amelyből néhányan meggazdagodtak az elmúlt időben, mert ezt is ki kell most már mondani.

 

 

Meggazdagodtak a külhoni tőkéből

 

És sajnos olyanok gazdagodtak meg, akiknek nem kellett volna. És azt is ki kell mondani, hogy Menyhárt József, neked üzenem, hogy a 29 ezer karikádat annak köszönheted, hogy gyakorlatilag az MKP nagy kampánybüdzséjét saját magadra fordítottad.

 

Teljesen mindenhol a csapból te folytál, te jöttél ki. Ne csodálkozz rajta, és inkább szégyelld magad azért, hogy csak ennyire futotta ekkora nagy büdzsével. Arra kérlek, hogy amíg olyan pozícióban vagy, hogy a többi magyar szervezetet, akik függetlenebbek tőletek, akiknek vannak más elképzeléseik is, de ugyanúgy a magyar kultúrát építik, azokat ne fúrjátok meg Magyarországon, mert el fog jutni a híre Magyarországra is, hogy úgy néz ki, a magyar egységet ti magatok torpedózzátok meg azzal, hogy mindenkit be akartok mazsorett bábuként csatornázni.

 

Matovič eddig mindent jól csinált, nekünk is ezt kellett volna csinálni magyar érdekképviseletként. Főleg azokból a pénzekből, ami eddig ide áramlott. Ehelyett nem a matoviči munkát vesszük át, hanem úgy látszik, hogy még el sem teltek a választások, de már kegyekért hajlongó hátakkal járunk a hatalomhoz. Ami nem gond, mert Matovičcsal meg lehet egyezni és meg is kell, de nem a munkát vesszük át, a mechanizmusát, a példáját vesszük át, hanem egyből arról beszélünk, hogy milyen nagyszerűek vagyunk.

 

 

Hajlongunk, ahelyett, hogy dolgoznánk

 

Ha egy kicsit dolgozunk volna úgy, mint Matovič, és nem csak nyilatkozgatunk meg száraz cikkeket nyomunk ki, tisztelet a kivételnek az elnökségből, mert azért vannak Cziprusz Zoltánok, Nagy Dávidok, akik güriztek és dolgoztak, ugyanakkor vannak olyan Országos Elnökségi tagok, akik 343 karikát szerzett az MKP berkein belül úgy, hogy a segge alá volt téve a média és minden vizuális megjelenés ami lehetséges, mégis ennyire tellett tőle.

 

Az elnökség többségét érintve úgy gondolom, hogy szinten alul teljesítettek a munkát érintve ezért lehetett, hogy Matovic azokat a korrupciós témákat is nagyon jól megjelenítette, amikben mi otthon lehettünk volna.

 

Az MKP-nak igenis megvolt a pénzügyi és anyagi helyzete ahhoz, hogy akár extrábban, jobban, profibban megjelenjen a négy év alatt.

 

Leleplezünk mindent, aki az új magyar egység ellen hat

 

Ilyen őszinte videókkal fogunk érkezni, leleplezve mindent, ami nem afelé halad, hogy egy új egység jöjjön létre, hiszen csak az összefogás nem elég, hanem új egység kell. Teljesen új egység kell alulról építkezve. Tiszta beszédet kell a Felvidékre hozni, hogy az embereket újra oda vigyük a választások elé akár az önkormányzatok tekintetében, akár négy év múlva a parlamenti választásokon.

 

Mi hiszünk abban, hogy egy komoly átszervezéssel, platformok beiktatásával lehet egy egységes magyar erőt létrehozni a választásokon, ami el fogja érni a százalékot. De annak nem csak matematikailag kell megjelennie, hanem a négy év alatt úgy kell dolgoznia, hogy az igenis hathatós legyen és elérje az embereket.

 

 

Samu István: Facebook

Képek: reprofoto (Facebook)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Figyelő
2020. Már. 06. 14:31

Ki felel a MKP-ból a 2 mil€ kárért ?

Pista
2020. Már. 06. 16:59

Mondja ezt egy volt jelölt, aki platformja elnökeként 1800 szavazatot szerzett. És nem mondott le!

Fehér István
2020. Már. 06. 17:31

Na, István öcsém! Így, így... Keményen, igazságosan, őszintén és kitartóan!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket