Solymos László: A tények Bugár Bélát igazolják - Körkép.sk

Solymos László: A tények Bugár Bélát igazolják

2021. jan. 22. 14:02

Nyitókép: Pluska

 

BUGÁR BÉLA EGY ÉV UTÁN MEGSZÓLALT…

 

Bugár Béla 30 éven át volt a szlovákiai magyarság aktív képviselője.

 

Ahogy bárkinek, neki is minden joga megvan ahhoz, hogy újságírói kérdésre elmondja a véleményét. Még akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik. A tények őt igazolják.

 

Az ő vezetésével az MKP, majd a Híd otthon és külföldön is elismert párttá vált. Bugár Béla szavának súlyát részben a még ma is fennálló újságírói érdeklődés is igazolja.

 

De manapság, amikor az élet az (anti)szociális hálón folyik – legalábbis ahogy egyesek gondolják – , Bugár Béla súlyát mi sem igazolja jobban, mint az a gyűlölet és mocskolódás, ami tegnapi nyilatkozata után beindult.

 

Az, hogy az „új“, „mindentudó“ szlovákiai magyar politikusok bejegyzéseire senki sem figyel, és keveseket érdekel, nem Bugár Béla hibája.

 

Egy jövőbeni közös párt politikusainak szavára majd akkor fog odafigyelni a nép, ha legalább egy tizedét annak, amit Béla, leteszik a közösség asztalára. Ezt azonban mocskolódással nem, csak munkával és együttműködve kell/lehet elérni. Ehhez a magyarok történelmi összefogására lenne szükség.

 

Az Össze(nem)fogás mintha szándékosan ez ellen dolgozna

 

Bugár Béla egyik jelszava, miszerint „gyűlölettel és gyűlöletből nem lehet és nem szabad politizálni”, nagy igazság. Ezt nehéz lesz elérni. Pedig nagy szükség lenne rá, és nem csak az itteni magyarságnak.

 

Solymos László: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Fehér István
2021. jan. 23. 16:00

Vicces írásocska... A helyzet az, hogy nem felejtünk : az árulóknak nincs bocsánat!

Bendegúz Ábrahám
2021. jan. 23. 22:13

Jaj, jaj, az a helyzet, hogy nem tegnap ismertük meg Bélát... „Vulpes pilum mutatnon mores” azaz „A róka megváltoztatja a szőrét, de nem a természetét.” {Suetonius} Lebo Béla...

B, Gy.
2021. jan. 24. 13:21

Pont Bugar mondja hogy gyuloletbol nem lehet politizalni, hat azert alakult a hid mert Bugar nem tudta elviselni hogy kiesett az MKP elnoki szekebol es bosszubol alakitott partot es szakitotta szet a magyarokat. Koszonjuk de ebbol nem kerunk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket