Solymos László: Az Összefogás piszkos játékot játszik - Körkép.sk

Solymos László: Az Összefogás piszkos játékot játszik

2021. jan. 19. 16:17

Nyitókép: archív

 

AZ ÖSSZEFOGÁS PISZKOS JÁTÉKOT JÁTSZIK

 

Az, hogy a decemberi botrányos Facebook bejegyzés és sajtó után ma a tárgyalásokat követően egy újabb Összefogás bejegyzés született a Facebookon piszkos játéknak gondolom, mert az állítások nem fedik a tárgyaláson elhangzottakat.

 

Nem igaz, amit állítanak, hogy

 

“a Most-Híd javaslata pedig a kétpárti egyezség, azzal, hogy az MKP döntse el, kit akar kizárni az együttműködésből.”

 

Igaz viszont, és ezt el is mondtuk, hogy minden párt előtt ott áll a döntés, egyedül vagy szövetségben folytatja tovább és az is, hogy mindhárom párt tehet lépéseket a hármas egyezség érdekében.

Kivel kössön inkább kétpárti egyezséget az MKP?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Ma az arányokban kellett volna megegyeznünk. Ez egyelőre nem sikerült.

 

Az Összefogás visszakanyarodott az ún. előválasztásokhoz. Annak alapján, amit nagyvonalakban felvázoltak, például el tudom képzelni azt, hogy a választók előválasztáson döntsék el, ki vezesse az új párt parlamenti listáját.
De azt, hogy a párt vezetéséről, a párt struktúrájáról előválasztáson döntsünk, irreálisnak tartom.

 

Az arányokban egyszerűen nekünk kell megegyeznünk és ezt nem görgethetjük magunk előtt a végtelenségig, mert még nagyon sok munka vár ránk. Minden egyéb kérdés, ami a mai tárgyalás során felmerült, menet közben, a pártépítés során megoldható.

 

Annyiban állapodtunk meg, hogy a mai tárgyalásokat követően egymás álláspontját a felek elnökségeiken vitatják meg és az eredményről jövő hét csütörtökön tárgyalunk újra.
Solymos László: Facebook
Háttér ITT.

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

WTF?!
2021. jan. 21. 00:26

"AZ ÖSSZEFOGÁS PISZKOS JÁTÉKOT JÁTSZIK" ...mondja ezt az, aki 4 évig a legpiszkosabb jatekot jatszotta... Fura egy vilagban elünk, bagoly mondja verebnek, hogy nagyfejű! Kedves kirakatbetörönk nem olvas napi sajtot? Az alap emberet epp most teszik taccsra, ö maga pedig hamarosan következik (Budaj altal). Az egeszben csak az MKP-t meg Berenyit nem ertem, miert ez a nagy összeborulas, amiert kepesek meg az egyetlen uj relevans eröt kepviselö szövetsegesükkel is szembemenni!? Miert kell a 0,7 %, ami 1,7 %-ot visz majd?!?

Szóljon hozzá!

Kövessen minket