Csongor
  • HUF: 359.31
  • USD: 1.20
  • 3 °C
  • 13 °C

Storck: Felfoghatatlan, hogy ilyen pályán egyáltalán miért engedték a játékot

2020. dec. 02. 20:17

Nyitókép: dac1904.sk

 

„Gratulálok az ellenfél edzőjének a győzelemhez. Nagyon csalódottak vagyunk a vereség miatt, mert elszalasztottuk annak lehetőségét, hogy átvegyük a vezetést a bajnokságban. Ehhez elég lett volna a döntetlen is. Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Még a meccs előtt szemügyre vettem a pályát, és már akkor tudtam, hogy nem lesz egyszerű, mert az olyan támadó felfogásban játszó csapatnak, mint mi vagyunk, az ilyen talaj egyáltalán nem kedvez. Persze, mondhatjuk, hogy a feltételek mindkettőnk számára azonosak voltak, de mégsem ugyanaz a helyzet, ha egy csapat támadni akar.

 

Ez a talaj a védekező csapat számára jelent előnyt. Az ellenfél nagyon jól megszervezte a védelmét, közel álltak egymáshoz a játékosai, mi pedig nehezen találtuk a gólhoz vezető utat. Hiába volt fantasztikus minden más elemében a statisztikánk, gólt nem tudtunk rúgni. A szerencse is a hazaiak mellé szegődött. Voltak nagy helyzeteink, de a kapusuk kivédte ezeket. A kiállítás előtt a játékvezetőnek meg kellett volna állítania a játékot. Mi voltunk támadásban, nem voltunk kötelesek kirúgni a labdát.

 

Az első félidőben 24 szabálytalanságot követtek el ellenünk, de egyszer sem villant a sárga. Én ezt nem kérem számon a játélvezetőn, de ennyi fault akkor is sok. Felfoghatatlan, hogy ilyen pályán egyáltalán miért engedték a játékot. Tudtuk előre, milyen idő várható. Nem értem, miért nem készítették elő a pályát, ha van alatta fűtés. Játszhattunk volna akár két órával korábban is, hiszen úgy sincsenek most nézők.

 

Mit mondjak most a játékosaimnak? De ne keressük a kifogásokat. Nem voltak megfelelőek a körülmények. Fölényben játszottunk, mégis kikaptunk. Fel kell emelnünk a fejünket, nekem pedig az a dolgom, hogy önbizalmat adjak a csapatnak a hétvégi, aranyosmaróti meccsre, amelyet már egy egészen más talajon fogunk vívni odahaza.”

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Bendegúz Ábrahám
2020. dec. 03. 14:06

Tudjuk a bíró ismét „szlovák” volt. Itt nem a nemzetiségére utalok, hanem a mérkőzéshez való hozzáállásához, ami idővel visszatérő probléma: https://www.dac1904.sk/hu/clanek.asp?id=Video-Szeredi-faultparade-5901

Szóljon hozzá!

Kövessen minket