Gizella
  • HUF: 358.28
  • USD: 1.21
  • 6 °C
  • 17 °C

Új Egység mozgalom: Čo, si maďar? – Köszönjük Miniszterelnök úr!

2020. okt. 12. 13:46

Nyitókép: reprofoto (OLaNO live)

 

Sovinizmus vagy egyszerű képmutatás? Arra hajlunk, amerről épp a jobb szél fúj? A sok szükséges szavazat elcsípése érdekében áltatjuk a magyar nemzetet, majd, amikor már megkaptuk, ami szükséges volt, hátbatámadjuk?

 

Ahogy azt 11-ei, élő sajtótájékoztatóban, pontosan 52:25-nél hallhattuk miniszterelnökünk “példaértékű” megnyilvánulásából, miszerint az elhibázott szófordulatát nemzetünk tükörfordításos szóhasználatával magyarázta: “maďar”.

 

 


A megtévesztett szavazó azt gondolná, most majd másképp lesz, most majd figyelnek ránk is, hiszen ígérték. Hisz vannak ott jó lelkű magyar nemzeti érzésű politikusok, igaz nem valódi magyar képviselet formájában, de miért is ne?!


Utána jön a fekete leves, egy véletlenszerű “baki”, vagy talán tudatos?


És még mindig esélyt adunk, esélyt olyanoknak, akik nem tudják átérezni helyzetünket, mert hogyis tudnák, amikor sosem élték át, amit mi. A véget nem érő jogfosztás, az egyenlőségért vívott harcok.


Sajnos, semmi sem változott. Továbbra is rejtett jelek küldésével manipulálják a saját nemzetüket, hogy esély se legyen a mi, őshonos magyar nemzetünknek a nyugodt életre.


Mert milyen humoros is a nehéz Covid helyzetben a sok megszorító intézkedések után megnevettetni nemzetüket egy kis “maďar”-ozással!


De mindezek után csak azt mondhatjuk: köszönjük! Köszönjük, hogy miniszterelnökünk tudatosan nyitja fel az eltévelyedett szavazóink szemét! Bízunk benne, hogy elég lesz arra, hogy sokan rájöjjenek, hogy miért is választunk, és mi is a helyes döntés?!

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

F. Zsolt
2020. okt. 14. 00:01

Mit mondott? Nem mindenki ért tótul... egy jaffás

Szóljon hozzá!

Kövessen minket