Ukrajna EU-csatlakozása vicc! Abból is a rosszabb fajta! - Körkép.sk
Mária
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ukrajna EU-csatlakozása vicc! Abból is a rosszabb fajta!

2023. nov. 14. 10:14

Ukrajna EU-csatlakozása vicc! Abból is a rosszabbik fajta!

 

Ha az unió képviselőinek a valóságtól elrugaszkodott kijelentései Ukrajna uniós tagságával kapcsolatban csak kötelező kör és erkölcsi támogatás lenne, akkor azok szót sem érdemelnének.

 

De sajnos ezeknek az embereknek hatalmuk is van, nem csak marketingjük! Ennél már csak az a súlyosabb, hogy mindezt komolyan is gondolják, és álszenten csodálkoznak azon, hogy vannak országok, amelyekben a lakosok még nem felejtették el, hogyan néz ki nemzeti lobogójuk, és nem a józan eszüket sem fetizték el.

 

hirdetes_starlux810x300

Ukrajna háborús ország, és ráadásul Európa legkorruptabb országa is. Az ő csatlakozásával mi is azonnal a háborús konfliktus részesévé válnánk. Mivel az EU-n belül közös agrárpolitikánk van, a mezőgazdaságra szánt uniós források túlnyomó többsége Ukrajnához kerülne. A mi őstermelőink, gazdáink senkit nem érdekelnének.

 

Hol van az a sok maszlag a jogállamiságról, amellyel az EU Lengyelországot és Magyarországot bünteti? A korrupt Ukrajna esetében ez nem számít? Nem kellene ezt az országot számonkérni a nemzeti közösségek elemi jogainak biztosítása miatt? Ez még mindig az EU-csatlakozás követelménye! Tudjuk, hogy az ukrán kormány tizedeli nemzeti közösségeit. Ez esetben az EU-nak nem számít! Hogyan tudna Ukrajna eleget tenni a tagsági kötelezettségeknek, amikor közvetlen anyagi segítség nélkül még a nyugdíjukat sem tudják fizetni?

 

És ezt még nagyon sokáig folytathatnám! Egyszerűen nem marad más, mint hinni az EU szuverenistáinak józan eszében, és remélni, hogy nem hagyják eltörölni a vétójogot.

 

Facebook/Gyimesi György

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket