Blanka, Bianka
  • HUF: 364.09
  • USD: 1.16
  • 4 °C
  • 14 °C

Utajený Svedok: A maffia csak a pápa érkezésére várt, és lecsapott

2021. Sze. 13. 17:39

Nyitókép: Foto N/Tomáš Benedikovič

 

A maffia csak a pápa érkezésére várt, és lecsapott. A belügyminisztérium belső ellenőrzése az ismert, régi Pozsonyi Kerületi Ügyészséggel együttműködve – amely Žilinka alá tartozik – őrizetbe vette a Tisztítótűz-ügy nyomozóit, és kettőt már meg is vádolt közülük. Egy előre elkészített akcióról van szó, amellyel az volt a céljuk, hogy elkerüljék a média túlzott figyelmét, így az egészet a Szentatya látogatásának leple alatt valósították meg, ami remekül működött.

 

Annak érdekében, hogy a helyzetet a legegyszerűbben írjam le, elmondom, hogy ki kicsoda.

 

A NAKA őrizetbe vett nyomozói az egykori kormány politikai elitjeihez (Gašpar, Hraľko, Krajmer és társaik) köthető korrupciós ügyeken, valamint a Bödörhöz, és nem utolsó sorban a Smer és a Hlas politikusaihoz fűződő kapcsolatok leleplezésén dolgoztak.

 

A belső ellenőrzés, amely letartóztatta őket, a belügyminisztérium egysége, amely az előző kormány idején, 12 évig semmit sem csinált, most pedig a előző kormány legnagyobb korrupciós ügyeit vizsgáló nyomozókat vonja kétségbe és félemlíti meg. (…)

 

A Žilinkának alárendelte Pozsonyi Kerületi Ügyészség szintén azon igyekszik, hogy diszkreditálja és megfélemlítse a NAKA nyomozóit, akik a legnagyobb korrupciós ügyek leleplezésén dolgoznak. Pár nappal ezelőtt az országos rendőrfőkapitányt már sikerült elűzniük.

 

Žilinka főügyész az az ember, aki megrendelésre képes kiválasztott személyek ellen, a bíróságot megkerülve ejteni a vádakat. Így akadályozta meg a vietnami férfi elrablásának ügyét, és így ejtette a Pčolinský, Zoroslav Kollár, Haščák és az egész Gorilla ellen felhozott vádakat.

 

Žilinkát Kollár és Sulík érdekembereinek személyes vagy közvetítői közbenjárásnak köszönhetően ültették a funkciójába. Végül Kollár és Sulík volt az, akik Žilinkát közös jelöltként átnyomta a koalíción, és aztán az egész ellenzéki maffiával együtt megszavazták.

 

Tehát van néhány NAKA-s nyomozó és a speciális ügyészség, akikkel szemben egy hatalmas polip áll, akiknek a legnagyobb, Žilinka felett álló csápját ugyan nem ismerjük, de minden józan ember tudja, hogy kiről van szó.

 

Tisztelettel kérem, ez egy nyílt háború, amelyben vesztésre állunk. Azok az emberek vezetik a közvélemény-kutatásokat, akiknek a szabadságukat kellene félteniük, mindeközben olyan erős karokkal rendelkeznek, amelyekkel meg tudják akadályozni, hogy kivizsgálják és elítéljék őket.

 

Az az ember, aki megnyerte a választásokat, és akinek érdeke és valós ereje volt arra, hogy mindezt keményen kitisztítsa, nos, azt a személyt a média és a saját koalíciós partnerei egy év alatt kivégezték. (…) A Sme rodina a természet tévedése, és az, aki vasárnap figyelemmel kísérte a Na telo c. politikai vitaműsort, az megalkothatta a saját véleményét arról, hova tartozik Sulík, az SaS elnöke. Sulík eltakarította Baránik képviselőt, és az az érzésem, hogy a pártban hamar ki fogja oltani az összes korrupcióellenes igyekeztet.

 

Facebook: Utajený Svedok

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket