Gellért, Mercédesz
  • HUF: 355.73
  • USD: 1.17
  • 12 °C
  • 26 °C

Utajený Svedok: Ha Vladimír Pčolinský éppen úgy hazudik, mint a testvére, Peter, akkor joggal van börtönben

2021. aug. 04. 17:01

Nyitókép: Branislav Wáclav/Aktuality.sk

 

Ha Vladimír Pčolinský éppen úgy hazudik, mint a testvére, Peter, akkor joggal van börtönben.

 

Peter Pčolinský közzétett egy bejegyezést, amelyben ismét távozásra szólította fel Mikulec belügyminisztert. Most azt találta ki, hogy a belügyminiszter olyan javaslatot terjesztett be a kormányülésre, amely korlátozná az oltatlanok választójogát. Lehet, hogy Pčolinský azt gondolja, hogy a választói (vannak egyáltalán választói? Kétlem!) analfabéták.

 

(…)

 

Mikulec törvényjavaslata csak azt a közigazgatási eljárást módosítja, amellyel a közegészségügyi hatóságnak ezt a korlátozást közölnie kell az adott településsel. A törvényen lényegében semmit sem változtat.

 

Az oltatlanok választójogának korlátozásáról szóló hülyeség már terjed a dezinformációs weboldalakon és elsősorban Uhrík, valamint Pellegrini terjeszti. Nincs kétségem afelől, hogy az egyszerű választóik ezeket a hülyeségeket kritikátlanul maguk szívják és továbbadják.

 

Minél több támadást indít Peter Pčolinský Mikulec ellen, annál nagyobb erőre fog kapni az a meggyőződés, hogy a testvére, Vladimír okkal van börtönben. Az általa kifejtett nyomás csak arra szolgál, hogy a Sme rodina olyasvalakit ültessen a belügyminiszteri posztba, aki hasonló „mi embereink“ stílusban fog dolgozni, mint Kaliňák és Gašpar idején.

 

Facebook: Utajený Svedok

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket