Gál
  • HUF: 360.04
  • USD: 1.16
  • 6 °C
  • 17 °C

Utajený Svedok: Ki Boris Kollár?

2021. Sze. 17. 19:56

Nyitókép: TASR

 

1, Egy olyan ember, aki a pozsonyi szervezett bűnözés fejével, Juraj Ondrejčákkal (becenevén Piťo) nyaralgat és üzletel – ő mostanság 23 éves börtönbüntetését tölti gyilkosságért, bérgyilkosságért és egyéb bűncselekmények elkövetéséért.

 

2, Egy olyan ember, aki az ÚPN aktája szerint uborkásüvegben csempészte a heroint. Akkoriban a leghíresebb pozsonyi illegális valutaspekulánsának, Steinhübelnek (beceneve Žaluď) a kifutófiúja volt. Steinhübel egyébként amellett, hogy kiskorú lányokat erőszakolt meg, Černákéknál rendelte meg a Tatravagónky Poprad tulajdonosának meggyilkolását, hogy ezt követően rátehesse kezét a cégre. Mielőtt agyonlőtték volna, illegális tevékenységeket folytatott Boris Kollárral és a pozsonyi alvilág más tagjaival, Roman Deákkal és Ján Danišsal. Az egyik legmegdöbbentőbb annak a tettnek a leleplezése, hogy az akkori barátok anno heroint csempésztek az egykori Csehszlovákiába.

 

3, Egy olyan ember, aki személyesen ismerte az adócsalót, Bašternákot, akivel együtt például Branislav Záhradníknak szervezett esküvőt Donovalyban. Az áfacsalásról ismert Bašternák lakásokat építtetett a Bonaparteban Fico és Kočner számára, emellett néhány lakást átadott egy bizonyos Patrik Zimannak. Valószínűleg kevesen tudják, hogy ki ő. Nem más, mint az akkor a Kollár tulajdonában lévő Fun Radio főigazgatója.

 

4, Egy olyan ember, aki Kočnerrel üzletelgetett, egy ismert maffiózóval, akit jelenleg gyilkossággal és más bűncselekményekkel vádolnak. Üzletet kötött Žembával is, a tátraalji maffia főnökével. Az anyukák egyike pedig gyereket nemzett a pozsonyi alvilág főnökével, Diničcel, akit géppisztollyal végeztek ki.

 

5, Egy olyan ember, akinek nincs meg a szellemi képessége a legális meggazdagodásra.

 

6, Egy olyan ember, aki mindezek ellenére az állam második legmagasabb rangú alkotmányi méltósága lett. Micsoda szörnyű szégyen.

 

És ha valaki mindezt még meg tudta emészteni, akkor jöjjön ma hetedik pontként a hab a tortán:

 

7, Egy olyan ember, aki ma a sajtótájékoztatón maffiózónak nevezte Čurilla nyomozót a NAKA-tól, aki maffiacsoportok és más magasrangú személyek által elkövetett bűncselekményeket vizsgálta és vizsgálja ki. A Takáčok, Kováčikok, Gašparok és Bodorok ügyeit. Ez a Kollár nevű patkány nem átallott egy olyan embert maffiózónak nevezni, aki szánalmas fizetésért a legértékesebb munkát látja el, amit ebben az országban egyébként senki sem szeretne elvégezni. Ez az utolsó. Ez már tényleg a legvége.

 

Utajený Svedok/Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

gjoe
2021. Sze. 18. 18:57

érdekes ez csak most derült ki eddig nem tudtak ha tudtak miért álltak össze vele, vagy hogy is van ha nem nyalsz akkor elveszük amit tudunk rolad?

Szóljon hozzá!

Kövessen minket