Nyitókép: martmania.cz

 

Egy Apple elemző, Ming-Chi Kuo szerint az iPhone SE 2 ára 399 dollár lesz, és három különböző színben érkezik majd – írja a Daily Mail.

 

Az Apple új, olcsóbb kategóriájú telefonja már úton van, és körülbelül 300 dollárral kevesebbe kerülhet majd, mint a legutóbb piacra dobott iPhone 11.

 

 hirdetes_300x300  

Az amerikai cég hardverei terén mindig jól értesült Apple elemző, Ming-Chi Kuo jelentése szerint a az Apple iPhone SE új modellje 64 GB-os és 128 GB-os verzióval, valamint háromféle színben (asztroszürke, ezüst, piros) is megrendelhető lesz.

 

A készülék külsőre állítólag az iPhone 8-ra fog hasonlítani, de az Apple legújabb processzorával, az A13 Bionickal lesz felszerelve – ugyanazzal a chippel, amely mindkét új iPhone 11-ben megtalálható –, annak ellenére, hogy 1 GB-tal kevesebb RAM-mal rendelkezik majd, mint az Apple prémium modelljei.

 

Kuo szerint az iPhone SE 2 készülékeket azoknak szánják, akik a cég régebbi modelljeit, különösen az iPhone 6 és 6S telefonokat használják, és nem engedhetik meg maguknak a legújabb 700 dolláros iPhone 11-et.

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!