Tegyen egy pihentető sétát a Kis-Duna partján! Nem bánja meg!

 

 

A kellemes időjárás, a napos idő beköszöntével az emberek egyre több időt töltenek a természetben. Nem is csoda, hiszen a színvilág, a nyugalom, s a látvány magával ragadó, mi több, hatalmas erővel bírnak. Lélekre és a testre egyaránt.

 

 hirdetes_810x300  

 

Családok, barátok, ismerősök fordulnak meg a Tallósi vízimalomnál. A kikapcsolódást biztosító nyugalom feltölti a megfáradt lelket. Az ember itt úgy érzi, elillannak a gondok nyomasztó súlyai, nem kell a holnapon töprengeni, csak átadja magát a percnek, az állatvilág muzsikájának, a természet varázsának.

 

 

A gyönyörű környezetben található Tallósi vízimalom az év minden szakaszában látogatható. A turisztikai látványosság a Kis-Duna partján nem messze Tallós községtől található. A mai napig eredeti állapotát őrző lábasmalom megépítésére 1890-ben adott ki engedélyt Pozsony megye alispánja. Készítője Maticza János volt.

 

 

Töltsön minél több időt a természet lágy ölén, hogy öröme megsokszorozódjon, s kizökkenjen a mindennapokból… Becsüljük Mátyusföldet és értékeit!

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

A vízimalomról szóló rész forrása: muzeumgalanta.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.