Mihály
  • HUF: 413.83
  • USD: 0.97
  • 13 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Régió

Szeszélyes csallóközi április – Képriport

Mutassa bármely arcát is a természet nekünk, gyönyörködjünk nyitott szívvel benne...

Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Melengető napsugarak, látványos havazás – mindez a tavasz második hónapjában a Csallóközben.

 

Az utcára lépve vagy az ablakokból kitekintve sokan úgy gondolhatják, hogy nemcsak a világ fordult fel a világjárvány következtében, de még az időjárás is. Az évek folyamán ugyan már volt példa hasonló időjárásra példa, de valljuk be, ez a szeszélyesség azért meglepő.

 

 

Míg az elmúlt napokban egy-egy órára már rövidujjúbban sétálgattak az emberek, mostanság nem ritka a havas tájkép sem. Persze, a természet “ezer” arca különösebb csalódást nem okoz a léleknek, de április ezen napjaiban azért valljuk meg, többnyire szívesebben járkálnánk, túráznánk, sétálgatnánk a természetben.

 

 

A kültéren való tartózkodás, a friss levegő jót tesz az egészségnek. Használjuk ki ezt a lehetőséget.

 

 

Egy édesanyjával sétáló kisfiú a havas tájat látva meg is kérdezte édesanyját, hogy “anyu, megint jön a karacsony?” Mire anyukája nevetve válaszolt: “Nem Ármin, előtte még megyünk lubickolni és megnézzük a traktorozó nagypapát…”

 

 

 

Az áprilisi havazás láthatóan a kisfiút is megkeverte. A sportolóknak azonban a lehűlt, télies levegő sem okoz gondot. Néhányan Ugyanolyan lelkesen kocognak, mint az egy héttel ezelőtti kellemes, tavaszias időjárásban.

 

 

Furcsa tehát az idei április. A napsütés, kellemes időjárás után ismét beköszöntött az enyhe tél… De mindenki bizakodik, hogy a szeszélyes április után végre visszatér a tavasz. Addig is, mutassa bármely arcát is nekünk a természet, mi nyitott szívvel gyönyörködjünk benne!

 

További képeink a havas, áprilisi Csallóközből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket