Rózsás Sárosfa - Képekkel - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Régió

Rózsás Sárosfa – Képekkel

Csodás pillanatok az éppen virágzó, rózsákkal teli községi parkban.

Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Csodás pillanatok az éppen virágzó, rózsákkal teli községi parkban.

 

Kellemes, intenzív rózsáillat fogadja a János-kert felé járókat. Mindez Sárosfa Község Önkormányzatának kitartó és gondos munkája által, köszönhetően a parkban sárga és piros színekben pompázó szebbnél szebb rózsáknak.

 

SJE Nyílt nap

 

Egy kellemes séta itt különösen jó hatással van testre, lélekre egyaránt. Mindezt magunk is megtapasztaltuk, miközben nem kevés időt töltöttünk a helyszínen. A park közös családi időtöltésre is ideális, akár közös ajándéknak is beillik egy-egy, a sárosfai rózsák között megejtett közös séta.

 

 

A virágok Sárosfa címerét és egy magyarságtudatot erősítő gondolattal ellátott Nagymagyarország térképet is rejtik. Továbbá látványos és illatos rózsákból faluszerte sincs hiány.

 

 

Földváry Terézia polgármester büszke a rózsák ajándékára, amit a látogatók magukkal vihetnek. Maga is szívesen jár a János-kertbe. A park kínálatát játszóparkkal, hűsölővel, “kosárlabda pályával” is gazdagították.

 

“Igazán jó érzés számomra a János-kertben a boldog gyermekek, kosarazó fiatalok, vagy épp ott pihenő látogatók látványa”

 

– árulta el a Körképnek a településvezető. Hozzátette, hogy a János-kert együttal a közösségi rendezvények színhelye is. Hírportálunknak elárulta, hogy a község legnagyobb rendezvényére, a Jánoskerti ízek bográcsos ételek fesztiváljára idén július 31-én kerül sor, ahova minden érdeklődőt szeretettel hívnak. Az esemény részleteit, Tisztelt Olvasóink, megtalálják majd a július végi programajánlónkba.

 

 

 

A helyi önkormányzat minden érdeklődőt, pihenésre vágyót szeretettel vár az éppen virágzó, rózsákkal teli János-kertbe. Egyúttal arra kérnek mindenkit, hogy óvják közösen környezetünket, tartózkodjanak a szemeteléstől, hiszen csak így lehet megőrizni a park szépségét!

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket