Hogy Robert Kaliňák egy hazug ember, tudja mindenki a környezetéből. És tudja a kormányfő is. Csakhogy ez esetben az igazmondás hiánya egyáltalán nem zavarja. Ellenkezőleg, üdvözli. Ha a belügyminiszter beszélni kezdene, bizonyára felborulna az oly szorgalmasan építgetett kép Ficoról, mint arról a politikusról, akit csak a nép jóléte érdekel.

 

A közvélemény előtt olyan férfi képe jelenne meg, aki imádja a luxust, a nőket, a pénzt, a hatalmat, és lényegében magasról tesz mindenkire. Az emberekre csak akkor van szüksége, amikor karikázni kell a szavazócédulán. Mindezt többek között a Kaliňákkal való szoros kapcsolatának is köszönheti.

 

Kalit ezért nem váltja le senki. Ő a polip feje, aki fojtogatja ezt az államot. Bukása ezért teljesen kizárt.

 

 hirdetes_300x300  

(…)

 

A Most és a Sieť álláspontja szóra sem érdemes. Képviselőik morális bukása a fénysebességgel egyenlő, és mondhatnám, hogy transzparens módon zuhannak. Mindenki láthatja. Nem létezik egyetlen bölcs indok sem, mely megbocsájtaná, hogy hatalmon tartják a szervezett bűnözés egyik vezetőjét, aki lopja és tönkreteszi ezt az országot.

 

Azt gondolom, hogy Šebej, Žitňanská, Kresák és a többi képviselő jól tenné, ha kihasználná az utolsó lehetőséget és távozna ebből a szélhámosok alkotta kormányból. Ha maradt egy kis lelkiismeretük nem fogják támogatni ezeket az embereket. Csakhogy biztos vagyok abban, hogy ismét találnak valamilyen gyerekes és buta kifogást arra, hogy élni hagyják tovább a polipot.

 

Mely végül az ő fejüket is leharapja.

 

.týždeň.sk – Eugen Korda: Prečo Fico chráni Kaliňáka a naopak

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!