Miroslav Lajčákot még Fico kormányának nagy ellenfelei is megbízható embernek tartották, akivel konstruktívan lehet tárgyalni, és akinek fontos az ország sorsa.

 

Azok az emberek, akik jobban ismerték és egykor a közelében mozogtak, azonban azt állítják, hogy a diplomata álarc mögött egy kíméletlen ember rejtőzik, akinek a saját sikere a legfontosabb.

 

Most Lajčák urat, aki az elnöki palotában igyekszik megmutatni Kiskának a Smer kedvesebb arcát, egy fiatal hölgy teljesen leleplezte. Egyszerűen elmondta, hogy a külügyminisztériumban ellopják pénzünket, mindezt pedig a miniszter áldásával. (..) A különös kapcsolatokról a minisztériumban már hónapok óta pletykáltak.

 hirdetes_300x300  

 

A bátor nő eldobta ígéretesen fejlődő karrierjét, hogy megmutassa az ország lakosainak a meztelen királyt. Szavait megerősítette egy férfi is, aki a lopások miatt szintén távozott a minisztériumból. Ez az eset is igazolja, hogy Szlovákiában a korrupció, a klientelizmus és a lopás már teljesen „természetes” részévé vált az életnek.

 

Az országban már gyakorlatilag mindenhol lopnak. Euromilliók vándorolnak különböző csatornákon olyan vállalkozók külföldi számláira, akik megteremtették és fenntartották a Smert. A ropogós bankókkal teli vályúba belenyúlnak a politikusok is, akik előszeretettel bújnak a nemzet védelme mögé. Lajčák miniszter úr aranyos arca ennek ékes bizonyítéka.

 

tyzden.sk :Eugen Korda -Mladá žena strhla Lajčákovi masku slušného muža

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!