Nyitókép: Tv Markíza

 

Nincs abban semmi rossz, hogy a Smer-SD párt szűk vezetéséből származó egyik tagnak, az egykori védelmi miniszternek és a parlament jelenlegi alelnökének, Martin Glváčnak tetszenek a szép, fiatal nők. Ez nem furcsa és nem is felháborító.

 

És talán az sem gyalázatos dolog, hogy ezekkel a nőkkel a közösségi oldalakon ír, képeket küldözget és találkozókat kér. Meg lehet érteni. Hiszen egy szexuális étvágyának ereje teljében lévő fiatal férfiről van szó. Miért ne használná ki az alkalmat arra, hogy kellemesebbé tegye az életét, főleg akkor, ha éveken keresztül, sőt még napjainkban is azt látja, hogy ugyanígy tesz és viselkedik a főnöke, a Smer elnöke, Robert Fico is.

 

 hirdetes_400x285  

Úgy tűnik, hogy ez nemcsak a párt választóinak, de másoknak sem tűnik akadálynak. Ami zavarhatta volna őket az az, hogy az érintett hölgyek mindkét esetben jól titkolt kapcsolatokat ápoltak az olasz maffiával és a szlovákiai gyilkosokkal. Ezért joggal kételkedhetünk abban, hogy a fentebb említett politikusokkal szembeni rokonszenvüket csak a tiszta szeretet, vagy a testük iránti kritikátlan csodálat motiválta volna.

 

(…)

 

Martin Glváčnak nemcsak azért kellene távoznia a közéletből, mert nem tudott ellenállni a buja ajánlatoknak, hanem azért is, mert folyamatosan hazudozik arról, hogy kapcsolatban állt ezzel a nővel. Ennélfogva joggal gondolhatunk arra, hogy az egyes bűntényekről, talán még Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolásáról is többet tud, mint amennyit mi el tudunk képzelni. Ez pedig egy félelmetes elképzelés.

 

.týždeň.sk, Eugen Korda: Prečo by mal Martin Glváč odísť z politiky

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!