Nyitókép: Körkép.sk (Franciaország, foci-Eb)

 

Három hét van még hátra az év legjobban várt válogatott mérkőzésére, a Nagyszombatban sorra kerülő Szlovákia – Magyarország Eb-selejtezőre.

 

A Körkép.sk kezdettől fogva figyelemmel követi a jegyértékesítés körüli visszásságokat, a jegyüzérkedést, mint ahogy a szurkolók igyekezetét is, hogy minél több magyar zászló legyen a szlovákokkal teli katlanban.

 

Akár 3-4 ezer magyar szurkoló is bejuthat a Szlovákia-Magyarország összecsapásra. Mutatjuk, hogyan

 hirdetes_810x300  

 

Mai cikkünk előtt összeszámoltuk, hány szabad hely van még a vendégszektor (az alábbi képen kékkel jelölt) melletti helyeken. Ebből kiderült, hogy március elsején már csak alig 71 szabad jegy van a 19, 18 és a 13-as szektorban.

 

A nagyszombati stadion. Képpel a vendégszektor, piros körrel a magyarok által vásárolt helyek. Kép: sfz.maxiticket.sk

 

Konkrétan:

a 19-es szektorban 12,

a 18-as szektorban 4,

a 13-asban pedig még 55 jegy vásárolható meg.

 

Hogy konkrétan melyik sok melyik ülőhelyei szabadok még, itt megtekinthető.

 

A Körkép.sk már eddig is több jegyet vásárolt magyarországi olvasóinak, a vásárlás feltétele ugyanis a névre szóló jegyek szlovák lakcímre való kézbesítése, ami eleve megnehezíti az anyaországi szurkolók helyzetét.

 

Szlovák-magyar: A házigazdák igyekeznek korlátozni a magyar szurkolókat

 

A felvidéki magyarok azonban saját nevükre vásárolhatnak négy jegyet, és a legjobb, ha az illető, akinek a neve a jegyen szerepel, ott is lesz a stadionban.

 

A Körkép.sk ezért ismét felajánlást tesz négy anyaországi jegyigénylő számára megvásárolja a jegyet, és garantáltan be is viszi őket a stadionba.

 

Az első négy Facebook oldalunkra privát üzenetben, vagy email-címünkre (korkep kukac korkep pont sk) beérkező jegyigénylésnek szívesen eleget teszünk.

 

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.