Nyitókép: sport.sk

 

Hétfőn Somorján az X-Bionic hotelben várta Pavel Hapal szövetségi kapitány a szlovák válogatott keretébe behívott játékosokat.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, csütörtökön Nagyszombatban kezdi meg az Eb-selejtezőt a szlovák válogatott a magyarok ellen. Míg szlovák oldalon egyelőre nem tűnik úgy, hogy tolonganának a jegyekért, addig a vendégszektor 2000 jegye pillanatok alatt elkelt, rengeteg felvidéki szurkoló igyekezett magyarországi szurkolótársának is jegyet szerezni a hazai szektorokba.

 

A szlovák csapat 12 játékosa már vasárnap abszolválta első regenerációs edzését, a többiek fokozatosan csatlakoztak hozzájuk.

 hirdetes_810x300  

 

Hapal bízik abban, hogy jó lesz a hangulat, még akkor is, ha néhány vezéregyéniség hagyta el a csapatot. A cseh szakvezető az összetartás kezdetén elmondta, hogy már van elképzelése a csütörtöki kezdőcsapatról, de ez nagyban függ a játékosok egészségi állapotától is.

 

„A magyarok nagyon agresszívan játszanak, ebben ki kell őket egyenlítenünk, végső soron pedig túlszárnyalni őket. Ha gólzápor lesz, nem fogok haragudni, de a magyar hálóba kell többnek esnie”

 

mondta Hapal.

 

A csütörtökön, 20:45-kor kezdődő mérkőzésen ott lesz a Körkép.sk tudósítója is, aki élő bejelentkezésekkel, fotókkal, videókkal jelentkezik majd.

 

sport.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.