Nyitókép: spectator.sme.sk

 

Miközben Simon Zsolt számára létfontosságú lenne, hogy saját politikai túléléséhez megfelelő tagság, választói bázis és erős, hiteles párt álljon rendelkezésre,a Magyar Fórum nevű mikro párttal épp az ellenkezője történik.

 

A napokban fél tucat alapító tag vonta meg a bizalmat Világi Oszkár emberétől, és döntött úgy, hogy lemond minden pártbeli pozícióról és a Magyar Fórumból is távoznak.

 

A Körkép.sk birtokába került dokumentum szerint szeptember 11-én összesen hat személy jelezte írásban Simonnak, hogy megszüntetik tagságukat a Magyar Fórumban.

 hirdetes_300x300  

 

„Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az előkészítés folyamán lefektetett és megbeszélt tézisek, egyezségek nem voltak következetesen betartva. Ajánlásaink és az előremozdulásért tett kísérleteink inkább lázadásnak, mintsem logikus lépésnek voltak minősítve”

 

– írják levelükben Macsik Ottó, Szenczi Gabriel, Bodoki Péter, Bodoki Piroska, Bodoki Lilla és Baráth Zsolt.

 

Mint fogalmaznak, a

 

„további munka a megvont bizalom hiányában lehetetlenné vált.”

 

Alább maga a kilépési dokumentum:

 

 

 

A távozók nem az első csoport, mely elégedetlen a korábbi mezőgazdasági miniszter vezette Magyar Fórummal. Korábban ahogy arról a Körképen elsőként beszámoltunk, hasonló okok miatt szintén elnökségi tagok és alapító tag hagyta faképnél Simon Zsoltot.

 

Körkép.sk exkluzív: Esik szét a Magyar Fórum?! Alapító és elnökségi tagok távoznak Simon Zsolt pártjából

 

Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.