Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea

 

Egy nyolcfordulós nyeretlenségi sorozat végén Jozef Olejník vezetőedző a héten beadta lemondását a KFC vezetőségének. Az élet azonban nem állt meg Komáromban, hisz ma délután Bártfa csapatát fogadják a lilák. Amíg pedig a klub vezetése megtalálja Olejník utódját, háromfős edzői stábbal készül a csapat.

 

Jozef Olejník, bár az utóbbi időben nem úgy ment a komáromi szekér, ahogy az szerették volna, biztosan pozitív értelemben kerül majd be a KFC-s krónikákba. Ő volt ugyanis az a személy, aki a második ligába való feljutás után a szezon felénél, szinte reménytelen helyzetben vette át a csapat irányítását, majd nem csak benntartotta, de a 6. helyre tornázta fel a fiatal keretet. A következő évben kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel, de szintén sikerült elérni a kitűzött célt, és az 5. helyen zártak a tabellán a lilák.

 

Körkép-exkluzív: Jozef Olejník távozik Komáromból, edző nélkül a KFC

 hirdetes_810x300  

 

Idén nyáron szinte egy teljesen új csapatot kellett összerakni, miután a legtöbb alapember más csapatokhoz távozott az előrelépés reményében – Samir Nurkovic gólkirály Dél-Afrikába, Mészáros András a Fortuna Ligába, hogy csak egy-egy példát említsünk.

 

Ősszel a csapatot több sérülés és folyamatos betegség miatti játékoskiesések is sújtották, ez pedig megérződött a játékon is. A rendkívüli helyzetben sajnos nem volt olyan játékos, aki hátára vette volna a csapatot.

 

U19-es válogatott: A komáromiak kapusa védhet a győri Eb-selejtező tornán

 

Olejník távozásával átmenetileg a Vincze István-Szijjártó István-Kantár Szilárd edzői hármas vette át az edzések levezénylésének feladatát, ahogy ők állnak majd ott ma is a pálya szélén, hogy irányítsák a csapatot.

 

A KFC jelenleg 13 ponttal, 3-4-6-os mérleggel kiesőhelyen áll a tabellán.

 

U21: Komáromi játékos is bekerült Gera Zoltán válogatott keretébe

 

A Bártfa elleni találkozó 14:30-kor kezdődik a városi stadionban. Vélhetően már bevethető lesz Varjas Zoltán és Ásványi Balázs is, akik az elmúlt héten válogatottbeli kötelezettségeiknek tettek eleget.

 

Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.