Nyitókép: körkép.sk

 

Szombaton, február 1-jén a téli felkészülési időszak megkezdése óta először mérkőzik meg a hazai szurkolók számára is elérhetö közelségben a Komáromi FC, ráadásul egyből a Komáromok csatájának lehetnek majd tanúi a szurkolók.

 

11 órakor, a komáromi (HU) VSE műfüves pályáján tekinthetik meg a lila-fehér szurkolók Észak- és Dél-Komárom profi labdarúgó csapatainak felkészülési mérkőzését. A találkozó már csak azért is érdekesnek ígérkezik, mert a komáromiak eddig sem az új edzőt, Miroslav Karhant nem láthatták „élesben”, sem pedig az újonnan érkező játékosokat, vagy a próbajátékon lévőket.

 

A komáromiak első komoly idei igazolása Saláta Kornél volt, akivel 2021 júniusáig tartó szerződést írtak alá. Domonkos Kristóf szintén marad Komáromban, miután távozott az ETO-tól, minimum a szezon végéig a liláknál marad, ezúttal már saját játékosként.

 hirdetes_400x285  

 

Saláta Kornél hosszabbított Komáromban – átigazolási hírek a KFC-től

 

A klub pénteken, január 31-én jelentette be a szlovén Kristijan Šipek leigazolását. Šipek az NK Dob együttesétől érkezik, korábban 44 szlovén élvonalbeli mérkőzésen szerepelt az ND Gorica és az NK Radomlje színeiben.

 

“Boldog vagyok, hogy Komáromhoz csatlakozhattam. Jó félszezonon voltam túl Szlovéniában, ezután keresett meg a KFC. Új kihívást kerestem és úgy érzem, helyes lépés volt ide igazolnom.”

 

nyilatkozta a lilák új játékosa.

 

Megkezdődik a felkészülés a Komáromi FC-nél, Fortuna Ligás csapattal is megmérkőznek – Íme a menetrend

 

Információink szerint a komáromiak további erősítése a második ligában már jól ismert – és eddig mindig az ellenfélnél szereplő – csallóközi védő, Szőcs László lesz. Szőcs korábban Szakolcán, majd Ligetfalun is megfordult.

 

A komáromiak a téli felkészülés során két döntetlent és egy vereséget jegyeznek – a Dorogi FC és a fortunaligás Szenice ellen 0:0-át, a szintén fortunaligás Pohronie ellen pedig 2:1-et játszottak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.