Nyitókép: körkép-kollázs/fotók forrása: nemzetisport.hu

 

Ahogy közeledünk a Fortuna Liga küzdelmeinek folytatásához, egyre többször reppen fel a sajtóban az a hír, hogy a DAC-nál Hélder Cristovao utódját keresik.

 

Nem is csoda. A portugál szakember egyáltalán nem lopta be magát a DAC-szurkolók szívébe, bár nem is nagyon volt rá ideje. A téli felkészülés során egyáltalán nem látszódott, hogy bármiféle pozitívumot hozott volna a sárga-kékek játékába, ahogy élesben sem tudott bizonyítani.

 

Az elmúlt napokban többek között a Nemzeti Sport online hírfolyamában is olvashattunk arról, hogy szóba került Bölöni László neve, mint Hélder Cristovao lehetséges utódja. Miután a Royal Antwerp csütörtökön bejelentette, hogy három idény után megválnak Bölönitől, egyre nő az esélye annak, hogy esetleg a Csallóközben kössön ki a szakember.

 hirdetes_810x300  

 

Ugyanakkor nem csak a romániai magyar edző neve merült fel a napokban a DAC-cal kapcsolatban. Szerdán Bőd Titanilla a bumm.sk-n saját forrásokra hivatkozva írt arról, hogy Bernd Storckkal, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányával is tárgyalhat Világi Oszkár.

 

Storckkal kapcsolatban Németh Krisztián, a DAC és a magyar válogatott támadója csütörtökön úgy nyilatkozott a Digi Sportnak, hogy nem bánná, ha a korábbi szövetségi kapitány irányítása alatt készülhetne Dunaszerdahelyen.

 

„Ha ő lenne, akkor természetesen örülnék neki, van egy közös emlékünk, az Európa-bajnokság, és az ahhoz vezető út”

 

nyilatkozta Németh, aki eddig még csak két mérkőzésen ölthette magára a DAC mezét.

 

Az üggyel kapcsolatban érdekes csavar, hogy Storck neve nem csak a DAC kapcsán merült fel, hanem akár az Antwerpenből távozó Bölöni helyére is pályázhat. Ezek után már csak az a kérdés, hogy Világi Oszkár valóban le akarja-e váltani Hélder Cristovaot, és ha igen, akkor Bölöni, vagy Storck lesz-e az, akit a sárga-kék szurkolók köszönthetnek.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.