Csongor
  • HUF: 359.31
  • USD: 1.20
  • 3 °C
  • 13 °C
sport

Kalmár Zsolt: Mikor megtudtam a hírt, szinte egész este sírtam

Nehéz időszakot él meg Kalmár, aki sérülése miatt lemarad a részben hazai rendezésű Eb-ről

Nyitókép: dac1904.sk

 

„Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam.” – nyilatkozott nyíltan sérüléséről és érzéseiről Kalmár Zsolt a DAC honlapján.

 

„Először is szeretném mindenkinek megköszönni a kedves és bátorító szavakat. Nagyon jólesett, sajnos nem tudtam az összesre válaszolni. Köszönöm szépen”

 

kezdte Kalmár, akire sérülése miatt több hónapos kiesés vár.

 

Mint kiderült, hiába volt bizakodó a DAC és a magyar válogatott középpályása, az Andorra elleni meccsen elszenvedett sérülése komoly, lehetséges, hogy műtét is vár rá.

 

„Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám.”

 

mondta Kalmár, majd őszintén vallott érzéseiről is sérülése kapcsán.

 

Ciprus és Írország elleni meccsekkel hangol az Eb-re a magyar válogatott

 

“Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszul esett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, az tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott.”

 

nyilatkozta a 25 éves játékos, aki nyártól fantasztikus teljesítményt nyújtott úgy klubja, mint a válogatott mérkőzésein. Marco Rossi nem is titkolta, hogy mennyire aggódott Kalmárért sérülése miatt, hisz egyértelműen számított vele a részben hazai rendezésű Eb-n.

 

Hivatalos: Kalmár lemarad az Eb-ről, hónapokra lesz szükség felépüléséhez

 

“Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!”

 

bizakodott a dunaszerdahelyiek játékosa.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket