Nyáron az egyik legkedveltebb cipő és szandál a nők körében nem más, mint az espadrilles, amely nem az idei év felfedezése, hiszen a dokumentumok, leírások alapján, már a 14. században is viseltek hasonló lábbelit az emberek, persze nem a mostani dizájnos változatban és kialakításban. A mai modern, divatot követő lányok és nők egyik kedvenc lábbelije, hiszen számos előnnyel rendelkezik. Egy ilyen lábbeli könnyű, kényelmes és szellős, amely jellemzők nagyon hasznosak a meleg nyári és őszi napokon. Az espadrilles cipő és szandál nagyon sokoldalú öltözködést tesz lehetővé, márpedig ez a tulajdonság csak fokozza a cipő iránti rajongást.

 

Espadrilles cipő és szandál eltérő sarokmagassággal

 

A másik jellemző, ami miatt oly sokan szeretik ezt a típusú lábbelit nem más, mint hogy eltérő sarokmagassággal kapható, így azok is találnak kedvükre való darabot, akik a nőies öltözködés hívei, de azok sem csalódnak, akik az egyszerű, laza stílust preferálják és a lapos sarkú cipőket részesítik előnyben.

 

  hirdetes_300x300   

A magas sarokkal ellátott espadrilles cipők és szandálok nagyszerű választásnak bizonyulnak nyári és őszi szoknyákhoz és ruhákhoz, de természetesen lenge nyári nadrággal, vagy farmer rövidnadrággal is bátran viselhetők. A vastag talpkialakítás lehetővé teszi a nőies öltözködést, mindamellett, hogy roppant kényelmet biztosít, akár egész napos viselet során is. A magasabb sarokkal ellátott espadrilles cipők és szandálok légiesek és könnyedek, öröm azokban mozogni, gyalogolni, sétálni, talán sokat emiatt is választják munkahelyi viseletként.

 

Strandon is viselhetünk espadrilles lábbeliket

 

Strandon, vízparton, tengerparton is felvehetünk egy magassarkú espadrilles szandált, főleg, ha egy kellemes nyári, azaz bézs, vagy pasztellszínű lábbelire esik a választásunk. Akár még fürdőruhával is kombinálhatjuk, ha aztán magunkra öltünk egy lenge ruhát. Ily módon egy tökéletes tengerparti szettet alakíthatunk ki.

 

A telitalpú espadrilles szandálok sötétebb, visszafogott színekben is készülnek, amely színek fontos szerepet játszanak az elegáns megjelenésben. Éppen ezért formális ruhákkal is kombinálhatjuk, például szoknyával, kosztümmel, elegáns nadrággal. A munkahelyi öltözködésünket teszi ily módon lehetővé, viszont egész nap komfortosan érezhetjük magunkat egy ilyen lábbeliben. A kényelmes érzést nem csupán a magas talpkialakítás biztosítja, hanem egyes modellek pántkialakítása is, amely extra támogatást nyújt a bokának.

 

Espadrilles szandál

 

Espadrilles szandálok és cipők visszafogott és extrémebb személyeknek

 

A méltán népszerű espadrille cipők nagy változatosságot mutatnak, éppen ezért a visszafogottabb személyek a platformos és bézs, fehér, fekete, egyszínű szandálok és cipők közül válogathatnak, míg a vagányabb stílusú hölgyek a telitalpú, az extrémebb kialakítású és az élénk színű, a leopárdmintás, a bohó stílusú, a díszítőelemekkel ellátott vagy a többszínű darabokat is berakhatják a virtuális kosarukba, amikor egy webshopban válogatnak a szebbnél – szebb lábbelik között.

 

Az espadrilles cipőkkel szeretnek a tervezők kísérletezgetni, talán ez az oka, hogy egy-egy márka is a nevét adja egy-egy modellhez. Ily módon születhetett meg a sportosabb, fűzős, Guess espadrilles cipő is, amely segítségével tökéletes street wear stílust alakíthatunk ki, akár szoknyával, farmerral vagy rövidnadrággal.

 

Három lehetőség háromféle espadrilles lábbelivel

 

Nyáron, ha buliba készülünk, felvehetünk egy extra sarokmagassággal készült espadrilles szandált, amelyet kombinálhatunk egy egyszerű crop toppal és egy mini szoknyával, így biztosak lehetünk abban, hogy minden szem ránk szegeződik majd.

 

Az irodába viselhetünk slip on espdrilles cipőt egy inggel, blúzzal és szoknyával. Ügyeljünk a színek harmóniájára. Ha pedig este a barátainkkal találkozunk, bújjunk egy slim farmerbe és válasszunk hozzá egy élénk színű vagy több színből álló espadrilles cipőt. Ha a cipőnk figyelemfelkeltő, akkor a többi ruházatunk maradjon egyszerű, letisztult.

 

A hűvösen elegáns Oxford cipők

 

Az Oxford női cipők tökéletesen megfelelnek az irodába, főleg, ha vezetői munkakörben dolgozunk és a nap folyamán még üzleti ebédre vagy vacsorára is el kell mennünk. Egy fekete vagy egy fehér Oxford cipővel egész egyszerűen nem rontjuk el az összképet, akár kosztüm, akár nadrág vagy szoknya van rajtunk. A cipővel azonos színű ing vagy blúz pedig a lehető legjobb választás. Az Oxford cipők extrém színekben is megvásárolhatók. Az Oxford az ecipo.hu oldalán megtalálható lila, kék, sárga és piros színekben is.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.