Sokan tartják a Bálint napot a multik világával hozzánk nyugatról beszűrődő, mesterségesen felfuttatott, hagyománytalan ünnepnek, amelynek egyetlen célja, hogy pénztárcánk mélyére nyúljon.

 

Sokan azt is gondolják, hogy a szerelem és szeretet ünnepét nem szabad egyetlen napba sűríteni, korlátozni megünneplésének idejét, mert a szerelem egy soha véget nem érő nagy ünnep! Szerintük úgy kell élnünk és viszonyulnunk kedveseinkhez, hogy nap, mint nap érezzék a törődést, a feléjük áramló szeretetet és bizalmat.

 

Nem szabad a szeretetnyilvánítás lehetőségétől megfosztani egymást!

 

 hirdetes_400x285  

Mégis amondó vagyok, soha se legyen nagyobb baj annál, hogy a szeretetünk kinyilvánításnak valahol találtak nekünk ebben a rohanó világban egy ünnepnapot is! Nem csak a születésnapokon, névnapokon, karácsonykor, netán házassági évfordulók alkalmával álljunk meg egy pillanatra, és lepjük meg párunkat valamivel, hanem esetleg Bálint napon is. Persze nem szükséges túlzásokba bocsátkozni, és bedőlni a Bálint napi különböző csábítónak tűnő ajánlatnak, amelyek ilyentájt elhalmoznak minket látástól Valentinig.

 

Ezekből a remek és akciós Bálint napi ajánlatokból próbáltunk meg a teljesség igénye nélkül összegyűjteni egy csokorra valót:

 

Kettőt fizet, egyet kap! Egyet fizet, bekaphat!

 

Nyilvánosházak éjszakája – élménytúra nem csak magányos férfiaknak!

 

Szinglik éjszakája – élménytúra nem csak magányos nőknek!

 

Soha nem tapasztalt kényeztetés soha nem tapasztalt körülmények között!

 

Félhabzású felvidéki pezsgőfürdő: nemzetiségi alapon Hubert vagy BB!

 

Gyertyafényes magyar-magyar párbeszéd – izgalmas kalandtúra!

 

Holdfényes hideg vacsora kint a szabadban, romantikus meleg vacsora szaunában – 2 éjszakás wellness ajánlat!

 

Szív küldi szívnek – zenés szórakoztató est neves fővárosi operett énekesek fellépésével!

 

Éjjel vagy nappal Budapest alternatív programokkal:

 

  • Vidám óra Bodolaiéknál, a Jóban, rosszban szappanopera sztárjainál – Bodolai Böbe levesének és Bandi erdélyi pálinkájának kóstolója!
  • Feledhetetlen óra Berényiéknél, a Barátok közt elnyűhetetlen sztárjainál – Berényi Miki whiskyjének és Vili bácsiék pörköltjének társaságában!

 

Viszont léteznek ezeknél sokkal barátságosabb, meghittebb és őszintébb Balint napi kedveskedések is! Mondjuk, egy szál rózsa vagy egy tábla finom csoki egy pezsgő díszkíséretében a férfi részéről, és a kedvenc étel tálalása vacsorára a hölgy részéről!

 

Milyen napra is esik idén Bálint nap? Merthogy mozgóünnep, mint a szerelem!

 

Száraz Dénes

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!