Furcsa dolgok történnek mostanában a Világi Oszkárral gyanúsan szoros kapcsolatokat ápoló, politikailag egyre inkább irányt tévesztő Menyhárt Józseffel. A Magyar Közösség Pártjának elnöke nyilvánosan annak a Paraméter-főszerkesztő Barak Lászlónak a Madách-díját üdvözölte, mely díj odaítélése több felvidéki magyar nemtetszését is kiváltotta.

 

Menyhárt József annak a Barak Lászlónak (Paraméter) a 2018-as Madách-díjához tapsol, aki az elmúlt időszakban kígyót-békát hordott össze az MKP politikusaira és más, köztiszteletben álló jobboldali közszereplőkre.

 

A Menyhárt József által lájkolt fb-komment, mely így szól: Apu megérdemelte…Már rég meg kellett volna kapnia. Kép: Facebook

 

A Madách-díjat odaítélő bizottság döntését Grendel Lajos Kossuth-díjas felvidéki magyar író is kritizálta.

 hirdetes_300x300  

 

Madách-díj ide vagy oda, Barak László az online világban leginkább a Világi Oszkárhoz közeli Paraméter nevű bulvárportál mocskos tollú firkászaként ismert, aki az elmúlt időszakban ilyeneket „termelt ki“ az MKP politikusaira és más közszereplőkre (néhány idézet csak a friss Madách-díjastól, a teljesség igénye nélkül):

 

Menyhárt Józsefre:

 

„Aki képtelen felfogni: az államfő, Andrej Kiska nélkül még most is Fico meg Kaliňák fújná itt a passzátszelet, az nagyon buta. Ezért halmozottan méltatlan a vonatkozó magyarázatra, közéleti eligazításra meg pláne. Kár beléje!

 

…ha már nem is igényelt titokban magyar állampolgárságot, legalább audienciát kérhetett volna Menyhárt Doditól. (Ha nem tudod, mi az audiencia és kicsoda Dodi, keresd a neten, bugris!) Dodinál pedig aztán felszentelhette volna az édes úr friss CD-jét, például. Esetleg előadhatta volna Dodival együtt egy lagziban….

 

…a magyarok istenéért sem akarom elhinni, hogy az MKP inkriminált nyilatkozatát, a párt diplomás elnöke fogalmazta volt. Ha így van, marhára oda kell figyelnie Menyhártnak most már arra, hogy ki és mit csinál a háta mögött, avagy helyette a baromfiudvarban

 

Berényi Józsefről:

 

„Ha Mikuš gátlástalan, korrupciógyanús kiskirályként pöffeszkedett Nagyszombat megye élén, akkor Berényi csak abban az esetben lehet ártatlan, ha egy fogalmatlan lúzer ő.

 

Lehet csujjogatni, fekve hányni a Hídra ezerrel, mert kérőként nyomul a Matovič!

 

Berényi meg somolyog a bajsza alatt, hogy nem kell tanári állásajánlatokat böngésznie a hirdetési rovatokban…”

 

Bayer Zsoltról:

 

„A szarszájú papagáLY vonul be a Nemzeti Könyvtárba? A hülyén vulgáris Bayer Zsolt művei is bekerülnek a Nemzeti Könyvtárba.”

 

Farkas Ivánról:

 

„…kellőképpen hülyének, illetve agymosott pártcsicskának kell ahhoz lenni, hogy valaki el bírja hinni: Farkas Iván közgazdász mérnök létére akkora lúzer, hogy nem képes különbséget tenni 70 ezer meg 2 ezer euró között. Vagy olyan csacsi lenne, hogy bizalmi alapon akár a saját halálos ítéletét is képes aláírni?

 

Teljesen mindegy, hogy az előbbi vagy az utóbbi verzióról van szó, avagy tényleg lopni akart Farkas, illetve a „fatális tévedést“ elkövető névtelen menedzser.”

 

Fehér István, komáromi tanárról:

 

„A Jobbik felvidéki rajongója, a helyi gimi ezoterikus tudjukkik-kutató, putyinista bácsija arról sutyerákoskodik, hogy a diákjainak egyike-másika azért nem jut időnként haza Komáromból, mert nem adnak jegyet magyar nyelven.

 

Vagy akkor hívtad föl Krisztinát Brüsszelben, hogy váltott lovakkal és lószerszámokkal nyomuljon Komáromba megmenteni téged, a diákjaidat, minket…?!!! Stábostul beleszarni a ventilátorba…?! Az nem érdekel, hogy a mi arcunkba urambocsá! a szájunkba – a tiédbe is ám, baszkikám! – kerül belőle?”

 

A DAC kemény magjáról:

 

„Bazira óvatos duhajként mindössze odáig jutottak gyermeteg „forradalmiságukban“, hogy másról…! Meg izé, aszongyahogy: „hagyománytudatról“...!

 

Ami vajon, mi a faszom, fijjug???!!!

 

Apropó gittegylet. Ha már akkora magyarok vagytok, hogy majd elrepedtek tőle, tudja valaki közületek (ha igen, hányan), hogy mi az a GITTEGYLET? Nos, aki tudja, az ugrálhat, magyarkodhat kedvére, ha ő csak így képes hódolni nemzete oltára előtt.

 

Aki viszont nem tudja, jobban teszi, ha kussol. Illetve megtanulja, mit jelent magyarnak lenni!

 

…ha sikerül meghódítania a nemzettudat azon magaslatait, amelyeket az alapiskolai tanulmányai alatt a magyar irodalom-, nyelvtan- és történelemórákon kellett volna megmásznia, nyilván ráébred arra, hogy rajta kívül a tízezres MOL-arénában olyan futballszurkolók, olyan magyarok, szlovákok, de akár hottentották is vannak, akiktől egyik YBS-tag sem különb! Sőt!”

 

Kövér Lászlóról:

 

…itt van egy másik közjogi példány, a Kövér László. Ő a magyar parlament elnökeként gondolja azt, hogy lenemzetárulózta „felvidéki“ politikuskollégáját, Bugár Bélát. Nem mellesleg, azokkal a szlovákiai magyar, ha úgy tetszik “felvidéki” választókkal együtt, akik a szlovák parlamentbe juttatták Bugárt. Pártjának további szlovákiai („felvidéki”) magyar politikusaival együtt. Csak azért gondolja Kövér, hogy lenemzetárulózhatja „felvidéki“ kollégáját, mert Bugár nem a jelenleg hatalmon levő magyar politikai osztály kottájából játszik? Illetve, mert nem Kövér László politikailag inkorrekt nyelvét beszéli?

 

Csáky Pálról:

 

Aligha kell ahhoz csökött liberálisnak, meg elvetemült Híd-drukkernek lenni, hogy legalább kettőig számolni képes ember elhányja magát Csáky friss agymenésétől. (Amely tény persze nem zárja ki, hogy holmi síkhülye suttyók csont nélkül beveszik.)

 

Mindezek után Menyhárt József Barak László lányának kommentjét siet lájkolni, hogy édesapja már rég megérdemelte a Madách-díjat. Barak László fia, Barak Bálint volt egyébként az a személy, aki a legutóbbi megyei választások előtt 100 ezer eurót kapott a Most-Hídtól arra, hogy Berényi Józsefet, az MKP megyefőnök-jelöltjét különböző kiadványokban lejárassa:

 

Berényi készülhet! Bugárék a Paraméteres Barakon keresztül már közel 100 ezer eurót költhettek a lejáratására

 

Furcsa dolgok történnek mostanában Menyhárt Józseffel, melyekek hamarosan értelmet kaphatnak.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!