Bugár Bélának sajnos nem lehet hinni. Egy hiteltelen ember, akinek az adott szava semmit sem ér, mi több, simán hazudik.

 

Mindez az államfőválasztási kampányban derült ki róla immár nyilvánosan is, amikor jelöltként az ember igyekszik a lehető legvonzóbb arcát mutatni.

 

Bugár Miért? – címmel futó kampányának lényege, hogy bármit lehet kérdezni tőle az egyes rendezvényeken. Mivel tudja, hogy rengeteg kérdés, neheztelés, gyűlt össze az emberekben vele kapcsolatban és magyarok, szlovákok egyaránt árulónak tartják, vállalta, hogy mindenre választ ad, amit csak kérdeznek tőle.

 

 hirdetes_810x300  

Drága kampányturnéjának egyes állomásai így a megszokott forgatókönyv szerint zajlanak. Irányítottan, semmit sem hagyva a véletlenre.

 

A hibát ott követte el, amikor a közösségi oldalon is beleállt az élő kérdezz-felelekbe. Mi több, ő maga ígérte meg a nagy nyilvánosság előtt, hogy jöhet bármilyen kérdés, azokra vagy azonnal, vagy 24 órán belül válaszol.

 

Itt még nem tudta, hogy jönnek a Körkép.sk kérdései. Kép: Bugár Béla fb-oldala

 

A Körképnél ezt a lehetőséget használtuk ki, lévén, hogy Bugár évek óta bujkál a kérdéseink elől.

 

28 év egy a politikában Bugár jellemével és gerincével ugyanis sok gyanús dologra ad lehetőséget. Ezekből szedtünk össze néhányat, és tettük fel kérdéseinket.

 

Bugár kezdetben állta a sarat, és tartotta is a szavát. Elárulta például számunkra, hogy nem tudta, merre fog haladni az R7 nyomvonala, amikor saját rokonait is átverve áron alul vette meg a megfelelő helyen levő telkeket, hogy továbbadva az államnak ő maga és mecénásai is mesés gazdagságra tegyenek szert.

 

A ma már gyilkosság kapcsán gyanúba keveredett Marian Kočnerrel való Maldív-szigeteki találkozását is igyekezett bagatellizálni és a véletlen számlájára írni.

 

Arra pedig már csak kitérően válaszolt, hogy hajlandó lenne-e visszalépni Menyhárt József javára, amennyiben közvélemény-kutatás kimutatja, hogy az MKP államfőjelöltje népszerűbb a magyarok körében, mint ő.

 

Ezután következtek csak az érzékeny kérdések, amelyek elől Bugár már úgy elmenekült, mint e sorok szerzője, amikor tizenévesen kissrácként labdával betörte az ipolyszakállosi iskola ablakát.

 

Sebaj, gondoltuk, másnapra megkapjuk a válaszokat.

 

Elvégre „Azokra a kérdésekre, amelyekre nem sikerül válaszolnom online, 24 órán belül válaszolok” – ígérte a milliomos Bugár többek között ezekre a kérdéseinkre is:

 

 

Király Zsolt: Kedves Béla, 28 év politikai tevékenység után zsarolható vagy bármivel is?

 

Király Zsolt: Kedves Béla, a magyarországi baloldali Népszavának nyilatkozva ezt mondtad: “hogy Komáromnak van-e szüksége stadionra, azt már kétlem, mert ott nincs foci.” Mit üzensz a 2. liga második helyén álló, az első osztályba igyekvő komáromi futballklub játékosainak, a csapat vezetőségének és a szurkolóknak?

 

Király Zsolt: Államfőjelöltként kinek szurkolnál egy szlovák-magyar válogatott mérkőzésen? (kötelező választani)

 

Király Zsolt: A vietnami állampolgár elrablásával kapcsolatban azt nyilatkoztad, amennyiben bebizonyosodik Szlovákia aktív részvétele az ügyben, nincs mit keresnetek tovább ebben a kormányban. Időközben az esetnél jelen levő két rendőr, szemtanú megerősítette, hogy látták a vietnamit, ahogy Pozsonyban a gépbe kísérik. Mikor léptek ki a kormányból?

 

Király Zsolt: Kedves Béla, hogyan jutottál képviselő fizetésből több millió eurós vagyonhoz (kastély Nagyszarván)? Azt mondtad, hitelt vettél fel rá, amelyet törlesztesz. Csakhogy közben 400 ezer eurót kölcsönöztél saját pártodnak illetve a Parcus cégnek is további 600 ezer eurót. Miből tellett erre?

 

Bugár a Körképnek: Nem tudtam az R7 nyomvonaláról, amikor megvettem a gyorsforgalmi út körüli telkeket

 

Aztán eltelt egy nap, két nap, három nap, míg egy utolsó kísérletet tettünk jelezve neki, várjuk a válaszokat, de semmi.

 

 

A fenti tapasztalatok alapján (is) immár fehéren-feketén le lehet írni Bugár Béláról, hogy egy HAZUG, HITELTELEN POLITIKUS, AKI A SAJÁT ADOTT SZAVÁT ÉS IGÉRETÉT SEM TARTJA BE.

 

Pont úgy, ahogy azt egy illető a szemébe is mondta.

 

Ondrej Mager: Mám jednu: nefackuje Vás hanba, keď nás neustále zavádzate a klamete? (Fordítás: Nem süllyed el szényenében, hogy állandóan mellébeszél és hazudik?)

 

Bugár Béla: Dokážte mi, kde som klamal a zavádzal. (Bizonyítsa be, hogy hol hazudtam és beszéltem mellé.)

 

Immár bizonyítva lett.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!