Nyitókép: lokal.hu

 

Jó hírek érkezgetnek a világból, egyre több ország ellenzi az ENSZ migrációs paktumát, s büszkeséggel tölthet el minket magyarokat, hogy a magyar miniszterelnök most már nem csak Európának, hanem a világnak is utat mutat arra nézvést, hogyan kell ellenállni a globalista, az egész emberiséget faji szinten is homogenizálni, uniformizálni, összekeverni akaró kozmopolita erők ellen.

 

Azt már megszoktuk Európában, hogy a liberális kozmopolita erőket nem érdekli az európai nemzetek,  civilizáció és emberfajta fennmaradása. Valószínűleg úgy gondolják, hogy ha Európába harmadik világbeli népesség özönlik be és többségbe kerül, attól még az európai civilizáció fennemarad, s éppenséggel maga képére civilizálja a betolakodókat.

 

A dolgok a valóságaban máshogy működnek. Harmadik világbeli emberek harmadik világot fognak csinálni kontinensünkből, s az európai őshonos népességet hagyják majd belepusztulni abba az abortusztámogató sorvadó liberális politikai rendbe, amit saját maga talált ki.

 hirdetes_810x300  

    

Mexikó harmadik világbeli ország,  a lakosság sem nevezhető európainak. Huntington szerint – A civilizációk harca az új világrendben – a vegyes civilizáció nem európai civilizáció. Sem Európában nem lesz az, sem Mexikóban nem az. A lakosság túlnyomó többsége mesztic, tehát indián-európai fajkeverék. Az USA  és Kanada már más kérdés, ott az európiak vannak többségben, ezért az európai civilizációs körhöz tartoznak. Egyelőre. De már nem sokáig, mert az USA-ba beáramló latin-amerikai lakosság és a négerek hatására az iskoláskorúak közt már kisebbségben vannak az európaiak.

 

Ausztráliában a helyzet hasonló az amerikaihoz, de az ottani kormány talán időben szigorította a betelepülést, s meg tudja tartani az országot a legfejlettebb európai kultúrkörben. Amerikában azonban csak idő kérdése mikor kerülnek többsége az egész lakosságon belül. Ez vár Európára is, ha nem tesszük meg a migrációt lehetetlenné tevő lépéseket.

      

Most fordítsunk egyet, s tekintsünk el az európai érdekektől, s nézzük meg hogy éppen Amerika és Ausztrália mint földrész számára milyen hatással volt az európiak bevándorlása: Kataszrófálissal, ugyanis az ott élő indián és aborigén őslakosság mára már elenyésző számot teszik csak ki. Pontosan ez vár Európára is. Észak-Amerikában az a „csoda“ vár ránk, hogy immár két faj temetője is lesz, az őslakos indiánok után, az államalapító észak-európiak is erre a sorsra jutnak. Ausztráliában ez még kérdéses.

      

Ha megnézzük kik a hangadók az ENSZ-ben a migrációt pozitív jelenségnek beállító erők közt, akkor azt látjuk, hogy a migránsokat kibocsájtó országoknak érdeke a migráció segítése, mert így szabadulnak meg attól a lakosságfeleslegtől, amellyel nem tudnak mit kezdeni. Ott vannak aztán azok a harmadik  világbeli országok, akik maguk is migráns hátterűek.

 

Az ENSZ új menkültügyi főbiztosa Chile volt polikusa, amely országban ma az európai migránsok az uralkodó lakosság, s erkölcsileg is érdekükben áll, hogy a jelenséget pozitívan állítsák be. Már csak az ottani indiánokat kéne megkérdezni! Guterres ENSZ főtitkár portugál, tehát egy kis nemzet tagja, amely viszont a világ hatalmas területeit gyarmatosította és árasztotta el migránsokkal.  

        

Ugorjunk most a legnagyobb színtérről a szemünkben legkissebbre, s nézzük meg a szlovákiai fejleményeket  az ENSZ migrációs paktuma ügyében. A külügyminiszter Lajčák, egy karrierdiplomata, akinek a karrier élete mozgatórugója, hirtelen akkora humanista lett, hogy az sem érdekli, hogy a saját hazáját, nemzetét és az egész európai civilizációt kockáztatja.

 

Leginkább az az érvelése a visszataszító melyben arra hivatkozik, hogy Szlovákiában munkaerőhiány van, s lényegében mi is migránsokat fogadunk be… Pedig ebben elveszik a lényeg. Ugyanúgy, ahogy 1956-ban a menekülő magyarok az európai civilizáció országaiba mentek, s véletlenül sem egy iszlám országba, a Nyitrára jövő vendégmunkások – e kifejezés nem egyenlő migránssal – sem muszlim országból jönnek, hanem az ortodox keresztény területekről. Fajilag is azonosak az itteni lakossággal, s még nyelvi problémáik sincsenek.

 

Esetleges itteni letelepedésük esetén egy-két generáció alatt nem csak hogy integrálódnak, hanem be is asszimilálódnak. A pártok hozzáállása az ügyhöz viszonylag egységesen elutasító, Lajčákot egyedül bizonyos hidas körök támogatják, akiknek hozzáállása az európai keresztény alapú civilizáció fennmaradásához ambivalens, de a magyarságé sem érdekli őket.

 

Kíváncsian figyelem, hogy Bugár Béla felettes énjei, a felvidéki magyar értelmiség legkártékonyabb figurái, Hunčík Péter, Szigeti Kalligram László, Mészáros András meddig tudják még a pártelnököt manipulálni ebben az Európa-ellenes vonulatban, s arra is, hogy az érintettben mikor dől el végre a borjú, s vágja ki az egész Jágóbeszédű sleppet a Híd környékéről.

 

Belkormányozták már őt néhány kellemetlen szituációba, pl. az Európai Néppárt kongresszusán, ahol a magyar miniszterelnököt kritizálta. Egyáltalán nem meglepő, hogy Dél-Felvidék legnépszerűtlenebb magyar nyelvű napilapja ezerrel támad mindent, aminek alapjaiban az európai emberfajta és nemzeteinek fennmaradását támogató erőit látja, s ezerrel támogat mindent, ami a migránsok Európába vezető útját egyengeti. Igazából nem is a téma a fontos nekik, csak az, hogy harcolhassanak ellenünk, akiről tudják, hogy nemzeti hűségben, s mindenben ami igazán fontos és nemes, többek vagyunk mint ők.

 

Könözsi László

 

A szerző által megfogalmazott vélemény nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség véleményét

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!