Nyitókép: euractiv.de

 

Mindannyian jól emlékezhetünk arra a világ minden eminens hírszolgáltató médiafelülete  által közölt  hírre, miszerint a tavalyi trieri, Marx szobor melletti bicentenáriumi ünnepségen Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke milyen odaadóan, dicsérő hangnemben áradozott Marxról. Az a Juncker nyilatkozott így, aki saját hazájában, Luxemburgban is a Keresztényszociális Néppárt, az EU keretében viszont a Néppárt /EPP/ család tagja.

 

Éppen ezért érdemes néhány gondolat erejéig foglalkozni az említett témával, vagyis azzal, hogy miből, a mi esetünkben pontosítva, „kikből” is lesz a „cserebogár.”

 

Közel öt év után rajzolódott ki igazán, kiket is juttattak az Európai Unió kulcspozícióiba

 hirdetes_400x285  

 

Eldöntöttem, Juncker szélhámos politikai múltja, alkoholista életvitele kapcsán már tintát sem érdemes pazarolni, hiszen mindannyiunknak tömve van már a cekkere az említettekkel  kapcsolatos történésekkel.

 

Inkább szólnék azokról az eltitkolt cselszövésekről, a maguk közül „kiválasztottak” szemtelen viselkedésmódjáról, cselekedeteikről, melyek általuk kreált határozatokat, az Európai Bizottság csúcsbandériuma úgy akar velünk, Európaiakkal lenyeletni, hogy egyszerűen levegőnek, s magyarul kimondva hülyének nézik a cirka ötszázmilliónyi kicsinységünket.

 

Azonnal cselt, vészhelyzetet sejtettem offshore szakértő „barátunk” abbéli kijelentése után, hogy Orbán Viktor a barátja, holott még egy nappal korábban a média színe java előtt a bányabéka feneke alá kívánta a magyar miniszterelnököt.

 

Történt ugyanis, hogy az elmúlt hét keddjén – véleményem szerint is jogosan – indult Magyarországon a bevándorlás ellenes plakátkampány, az „Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel” szlogennel. A plakátokon Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, és George Soros amerikai milliárdos, tőzsdespekuláns látható.

 

A biliborítás oka

 

…nem más, mint az, hogy  a magyar miniszterelnök közölte népével, nemzetével, milyen alantas szemétségek tervezeteit – bevándorlási vízumok kiadása, a kötelező migráns befogadás újramelegítése stb. stb. – alkotta meg az EU mindannyiunk háta mögött, mindannyiunk ellenében.

 

Véleményem szerint Juncker nem vezér-, hanem inkább róka cselének további része abban leledzett, hogy egy olyan EP képviselőt küldött farkaskutyaként a nyakunkra  (nem tudni, Juncker mit is súghatott „biztatóul” korábban emberünk fülébe, szokásához híven kezét a szája előtt tartva, intenzív szemforgatása közepette), aki ez ideig gyermeki ábrázatával a szent ember képét jelenítette meg előttünk. Szerzetesnek is beillene, akiben minden olyan európai polgártársunk megbízott, akik az erős, szuverén nemzetek szövetségének május utáni megalapozásában bíztunk.

 

A mi, rókabőrbe öltözött /öltöztetett ?/ „szent emberünk”

 

Korábban alig hallottunk róla, ma viszont roskadoznak tőle a világ eminens hírközlő szerveinek médiafelületei. Ezen persze ne is csodálkozunk, hiszen olyanokat állít, amitől valóban leesik minden józan gondolkodású ember álla, ami a főleg a bevándorlás párti bal liberális médiáknak tetszik csudamód, hiszen a vélt, keresztények elveket valló, vagyis az „ellenség” feszült egymásnak.

 

Az elmúlt hetekben közölt cikkemben meg is írtam, hogy fentiekben említett „hősünk,” Manfred Weber, az Európai Néppárt /EPP/ csúcsjelöltje a keresztény értékeket képviselni hivatott tömörülés vezéreként szemérmeskedés nélkül, rúgjunk egyet a sajátunkba alapon „kilöttyintette” mágából azt, hogy támogatja a Magyarország elleni Sargentini jelentés hetedik cikkelyének elindítását. Aztán mondott olyat, hogy az ENSZ globális migrációs programjára, igenlő javaslatot kell megfogalmazni.

 

S, hát mondotta ezeket egy olyan magas rangú EU-s képviselő, akinek honi pártja a német Keresztényszociális Unió /CSU/, mely elhivatottan harcolt a keresztény kultúra megmaradása mellett, harcolt az iszlám törvénykezés, a saría bevezetése, s a muszlim kultusz, a hagyományos európai vallásokat elítélő, milliós nagyságrendű európai terjedése ellen.

 

Weber „lovassági” rohamtámadása Orbán ellen

 

a Spiegel című magazinnak adott interjújában Manfred Weber többek között megeresztett egy kemény, dühös kijelentést:

 

„A magyar kormányfő súlyos károkat okozott a Néppártnak a Brüsszel-ellenes kampányával, s ezért bocsánatot kell kérnie. Mára ugyanis már kiderült, hogy a Néppárt tagjai közül hét párt kezdeményezte a Fidesz kizárását, ami, elegendő ahhoz, hogy a párt vezetése hivatalosan is foglalkozzon az esettel.”

 

A George Soros, Juncker arcképével díszített poszterek, a lakosság számára éppen szétküldés alatt álló levelek Magyarország polgáraihoz, melyekben az áll, mire is készül titokban az Európai Unió vezérkara, a német Kereszténydemokrata unió /CDU/ vezetésénél is kiverte a biztosítékot. Angela Merkel pártja, a CDU, szintén követelte a kampány azonnali leállítását.

 

„Sógorék” nem perdültek táncra a kereszténydemokrácia mögé bújt janicsárok táncparkettjén

 

A politikai felhördülések sorozatára reagált Heinz-Christian Strache, osztrák szabadságpárti kancellár, aki kifejezte, hogy Orbán Viktor családpolitikai modellje figyelemre méltó, hasonló program Ausztriában már működik. Ugyanis Strache további mondatai szerint – a bevándorlás nem tudja megoldani a demográfiai problémát, ami egyben nem mást, mint a saját nép másikra kicserélését jelentené. Éppen ezért szeretné azt, ha Ausztria még szorosabban együttműködne a V4 országokkal.

 

Kik is a „hasznos idióták”

 

Orbán Viktorral egy „pikáns” interjút készített a Welt am Sonntag, ahol a miniszterelnök bírálóival kapcsolatos véleményéről kutakodott, melyből csupán egy két részletet idézek:

 

Orbán a lapnak kijelentette: „ A baloldal szalámi taktikát folytat. Ha minket kizárnak az EPP-ből, elkezdik támadni az osztrákokat, majd következnek az olaszok.”

 

Az említett lap Orbán „kereszténydemokrata” kritikusairól megformált véleménye felől érdeklődött. A miniszterelnök erre így felelt: „Sokan nem képesek felfogni ezt, de Lenint idézve, az ilyeneket hasznos idiótáknak szokták nevezni. Vagyis, ők azt gondolják, hogy szellemi harcot folytatnak, persze ezzel, csakis az ellenfeleik / értsd: bevándorlás párti szocialisták, balliberálisok/ érdekeit szolgálják.”

 

Tehát, sokunk véleménye szerint is érthető a kemény megfogalmazás.

 

Március idusától kezdődően egy másik arc a választási plakáton

 

Igen, a számos bírálat ellenére a plakát marad, csupán válaszként egy másik arc kerül fel az említett plakátra Juncker sok-sok pohár konyakkal „jelölt” ábrázatának helyére.

 

Soros mellett Franz Timmermans mosolyog majd le róla, aki nagy-nagy „szerelmese” magyarságunknak, aki a szocialisták csúcsjelöltjeként szerepel majd az EU parlamenti választása alkalmával. Ő, az Európai Bizottság alelnöke folytat kemény bevándorlást támogató politikát mind a „kereszténydemokrata” Juncker, s Angela Merkel intenzív támogatása mellett.

 

Hogy, miként is fér össze Timmermansnak a mindannyiunkat képviselni hivatott EP-s alelnöki, s kampány posztja, ezt csakis a Soros kenyéren hizlalt politológusok, s a megvásárolt uniós politikusok lennének képesek /félremagyarázni!/ számunkra „megmagyarázni.”

 

Zárszó helyett

 

Összefoglalóm arra kívánt rámutatni, hogy nemcsak a mi kis hazai politikai „homokozóinkban,” de egy olyan nagyszabású politikai szerveződésben is, mint az Európai Unió, miként is képesek hamis prófétákként megbújni, tevékenységükkel kimondott kárt okozni olyan választott parlamenti képviselők, magas beosztású EU-s tisztségviselők, akiket pártja, az ezek mögött álló választópolgárok delegáltak, ám ezek tevékenységükkel, idővel a szemben álló oldal retorikáját ragozgatják. Ma már transzparensen, vagyis letagadhatatlanul ezt tapasztalhatjuk a hagyományos keresztény értékeket képviselni hivatott Európai Néppárt /EPP/ hangadó politikusainak esetében is.

 

Éppen ezért szükséges mindannyiunknak elmenni szavazni az Európai Parlamenti választások alkalmával, s nem adni újfent lehetőséget a kevert fajú, muszlim többségű Európáról álmodó junckereknek, timmermansoknak, merkeleknek, sargentiniknek.

 

Ugyanis az európai emberek többségének már elege van a migránsok által elkövetett erőszakos cselekedetekből, az európai nők elleni erőszakoskodások ezreiből, a napi szintű késes támadásokból, a kereszténységet zsigerileg megvető muszlim vallás „szőnyeg alatti,” fokozatos európai térnyeréséből.

 

Kalita Gábor

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.