Nyitókép: gozonews.com

 

Az angolok, vagyis Nigel Farage 34 százalékon tartó, új Brexit Pártja nagyban besegíthet a hagyományos európai értékrend visszaállításában.

 

Szinte mosolyt keltő, politikai „húzások” szemtanúi lehetünk nem csak a karrierjüket kimondottan az alattomosságra építő európai neomarxista, a kereszténygyűlölő bal liberális, s szocialista politikusok sorában.

 

Nigel Farage, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának /UKIP/ volt vezetője, aki  EP-képviselőént beindította a Brexit, ma már szinte kiismerhetetlen, sziszifuszi történéseket előidéző folyamatát. Az eddig függőben lévő kilépés miatt az angolok így rákényszerülnek az EP-választásokon való részvételre.

 hirdetes_300x300  

 

Ennek hatására Farage szinte pillanatok alatt, április 12-i bejelentéssel alapított egy új pártot, ami mit ad Isten, Brexit névre „hallgat.”

 

Csodák csodájára ez a jóformán tegnap alapított, már harmincnégy százalékos, bevándorlás ellenes „viccpárt” megelőzte Olaszország belügyminisztere, Matteo Salvini vezette, kimondottan bevándorlás ellenes, harminchárom százalékos pártját, a Ligát.

 

Ezzel így együttesen komolyan belecsaptak abba a lecsóba. Abba, amit a bevándorláspárti Juncker és Merkel támogat, s amit Timmermansék, Vershofstadték már előzetesen megfőztek agresszív kortes hadjárataik során vélt EP-s választási győzelmük ünnepi menüje gyanánt.

 

A Körkép.sk megkérdezi olvasóit az EP-választások várható kimenetelével kapcsolatban

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Könnyen lehet, hogy ez lesz Farage bosszúja is. Mégpedig G. Soros puszipajtásai, s a bevándorláspárti Soros-lobbista Martin Seelmayr, az Európai Bizottság gyanús körülmények között megválasztott főtitkára köré csoportosuló bandériuma ellen. Már csak amiatt is, hogy az említett tőzsde spekuláns annak idején jóformán bedöntötte Anglia gazdaságát.

 

Farage után Donald Trump is beintett

 

A fentiekkel kapcsolatos hasonlóság ürügyén nem hagyhatom említés nélkül azt a politikusi „csavart,” amit a napokban az USA elnöke, a republikánus Donald Trump „főzött ki,” kimondott bevándorlás ellenes politikája révén.

 

Az elnök kijelentette, hogy Amerika azon országrészeikben kell elhelyezni ideiglenesen a mexikói határt átlépő migránsok egyes csoportjait, majd itt levezetni a betelepülési engedélyeztetést, mely országrészek a demokratikus pártok vezetése alatt állnak.

 

Lett is ebből hatalmas ajvék, hiszen ezen gazdag országrészek polgárainak, akik persze csakis a retorika szintjén bevándorlás pártiak s kerítés ellenesek, a hátuk közepe is fontosabb annál, hogy dél-amerikai szegény országokból érkezőket tűrjenek el saját, elkényeztetett környezetükben. Kiborult a Clinton klán is, Barack Obamával egyetemben. Ezen felül a Demokratákat pénzelő G. Soros NGO-jai is dobhártyaszaggató dobpergetésbe kezdtek.

 

Akár Trump mostani politikai döntése, akár a magyar kormányfő, Orbán Viktor sikeres találkozója az amerikai elnökkel viszonylag sokat változtathat az EP-s választások utáni időszakban a kétségeket kiváltó, az utolsó öt évben történő uniós politizáláson.

 

Harminc súlyos terrortámadás Európa ellen

 

A második világháború óta eltelt időszakban soha nem történt annyi kegyetlenség Európában, mint az utolsó öt évben. A többnyire muszlimok által elkövetett harminc, kiemelten súlyos terrortámadás, s a több mint háromszáz áldozatul esett ember halála magáért beszél.

 

Európa figyelmesebb polgára igencsak feldühödhet akkor, ha csupán alapinformációkból rakja össze kontinensünk csúcsvezetőinek viselkedésformáját, hivatalos, vagy konspiratív cselekedeteinek mivoltát. Ebből elég csak néhányat felsorolnunk:

 

A botrányos, kölni katedrális mellett lezajló szilveszteri incidensek folyamán a rendőrség „szájzár” parancsot kapott, holott százasával molesztáltak, vagy erőszakoltak meg nőket, okoztak vagyoni károkat Németország minden tájáról érkező migránsok. Egy hét is eltelt, mikor az igazság napfényre került. Tehát milyen államvezető /Merkel/ az, aki ezt a tiltást – a meggyalázott embertársai ellenében – megtehette ? Nem kellett volna őt azonnal politikai nyugdíjba küldeni?

 

Olaszország 2014-2015-ös segélyhívására, miszerint százezres migráns seregek lepték el az Olasz tengerpartot, akik embercsempészek segítségével jutottak el Európa partjaihoz, miként reagált erre az Európai Bizottság csúcsvezetője?  „Nincs szükség beavatkozásra, mivel minden a legnagyobb rendben van.”

 

„Apróságként” persze, ide illik ez a megjegyzés is: a schengeni külső határok védelmére felállított Frontex védelmi egység fenntartására az EU kevesebb pénzt fordított, mint saját tevékenységének propagálására. Ha rosszmájú lennék, akkor még ide biggyesztettem volna: Milyen alapon?

 

Persze, az ilyesmihez az egekig duzzasztott uniós apparátus emberei valóban értenek, s ahhoz is, hogy Juncker már most, „lelépése” előtt /Európa legsikeresebb politikusa/ magas kitüntetésben/!/ részesült. Közben az általa irányított „apparátus” /az EB-nek 33.000 alkalmazottja van/ recseg-ropog a melléfogások súlyától.

 

Európa keresett utazási célponttá lépett elő a terrorista „turisták” számára

 

Miként várhatjuk, várhatják el Európa polgáraiként, a biztonsági szolgálatok, s a rendőrség képviselői részéről, hogy csökkenjenek a muszlimok által elkövetett késes támadások, gyilkosságok, robbantásos merényletek, erőszakos cselekedetek száma, ha a nyugati országok bíróságai  az európai standardokhoz képest gyilkosságokért is csupán egyharmados, vagy ennél is kisebb büntetéseket osztanak ki számukra?

 

Életre szóló traumát okozó, testi sértések esetében pénzbüntetésre ítélik azt az elkövetőt, amelyik több országban is bejegyeztetett – vagyis „láthatatlan” – a még több szociális juttatás érdekében. Ugyanis, a nyugati államokban mintegy háromszázezer, lakcím, okmányok nélküli azonosítatlan személy tartózkodik.

 

Ezek szerint, „utazási” szempontból, valóban vonzó célpont lehet „terroristáék” számára Európa. Ebben segíti őket a baloldal, bevetve – a bolsevik pofátlanság „jó szokása” szerint – a legpiszkosabb módszereket is, a bevándorlás ellenes pártok ellehetetlenítésében.

 

Az európai keresztény értékrend EU-s megtagadása megbosszulta magát

 

A problémák ellenére is, számunkra, a reformokra váró Európai Unióhoz ragaszkodó, joviális állampolgárok számára szinte megdöbbentően furcsa az, hogy eddig semmilyen belső iniciatíva nem sürgette a keresztény értékrend beiktatását az EU jogi kódexébe.

 

Talán túlteng a sok baloldali, neomarxista nézeteket valló személy az EU csúcsvezetése, illetve az EP képviselői soraiban? Talán ezek szalámizták fel a korábban Helmuth Kohl által megálmodott Európai Néppártot is abból az alantas meggondolásból, hogy egyetlen releváns párt se legyen képes ellenállni a baloldali álomnak, a kereszténység kiirtásának Európából, akár egy agresszív káoszteremtés, a muszlim többség megszervezésének árán is?

 

Hasonló a helyzet az európai őshonos kisebbségek jogi helyzetének törvénybe foglalásával. Immár tizenöt éve folytatódik ennek követelése, a jelen ötéves ciklusában is. A Minority Safe Pack – Kisebbségvédelmi kezdeményezés beadványa is megerősítette a jogos javaslatot, ám a buborékban leledző EU-s bürokrácia tekervényes útvesztőiben ismét nem elfogadásra, hanem „várólistás” zsákutcába juttattatott az említett petíció.

 

Nagy „meccs” várható a bevándorlás pártiak és a bevándorlást ellenzők „csapatai” között

 

Komoly jelzésértéke van annak, hogy az Európai Szocialisták csúcsjelöltje, Timmermans, ismét Magyarországra szaladt csőcselékével korteskedni, hiszen olyan személyek hívták meg őt ismét, Niedermayer Péter, Szanyi Tibor stb., akik az Európai Parlamentben, a Kárpát-medencei magyarságunkra  már annyi szennyet hordtak össze, hogy az a hazaárulás paragrafusát súrolja.

 

Természetesen a bevándorlás ellenes pártok, civilek is mobilizálták magukat. A legkeményebb ilyen eseményre az elmúlt hét szombatján került sor Matteo Salvini, Olaszország belügyminiszterének, s miniszterelnök-helyettesének szervezésében, ahol mintegy tízezer ember jelent meg Milánó szakrális színhelyén, vagyis, ennek gyönyörű Dómja előtti főtéren.

 

Salvini egységre szólította fel mindazon pártokat, civilszervezeteket, egyéneket, melyek, akik meg akarják tartani Európát keresztény Európának, akik harcolnak a fejetlen bevándorlás ellen, harcolnak az erős nemzetállamok Európai Uniójáért.

 

A felszólalók között ott voltak a hagyományos európai kulturális, társadalmi értékek védelmezői,  bevándorlás ellenes harcosai. Mint például Gerd Wilders, a Holland Szabadságpárt elnöke, Marine Le Pen, a Francia Nemzeti Tömörülés /RN/ vezére, de itt volt az Alternatíva Németországért, a Finnek Pártja, a Dán Nemzeti Párt képviselete, szlovák részről a Sme Rodina párt elnöke, Boris Kollár, aki családpártiként, a fejetlen migráció elutasítójaként, felszólalása idején többször is hatalmas tapsot kapott.

 

Salvini utolsó felszólalóként elmondta, hogy ez a rendezvény a Nemzetek és a Szabadság Mozgalma nevű, új EP- frakció nyitórendezvénye, melynek résztvevő tagjai nem fasiszták, nem nácik, nem szélsőségesek, nem kirekesztők,mint ezt a véres szájú szélsőbaloldaliak, neomarxisták a szocialisták gúnyolják. Hanem olyanok, aki Európát Európának kívánják megtartani, szolidaritást vállalva a világ valódi rászorultjaival, üldözött keresztényeivel.

 

Vagyis, ellenőrizhetetlen, a saría törvény szerint működő no-go zónákat  kialakítókra, az embercsempészek által kontinensünkre juttatott, alkalmazkodni, integrálódni képtelen, csakis a gazdag szociális ellátásra hajazókra Európának nincs szüksége.

 

Zárszó helyett

 

Ezennel élve Salvini szavaival: Mivel mi mindannyian, vagyis a magyar nemzet határokon belüli, vagy ezeken kívül rekesztett nemzettársainak többsége, a hagyományos keresztény vallási, kulturális értékeivel egyetemben, Európát Európának kívánja megtartani, akkor az Európai Parlamenti választásokon mindannyiunknak rész kell vennünk.

 

S, hogy kiket nem választunk? Ezt mindenkinek a saját lelkiismeretére bízzuk. A fenti értekezés ebben kíván útmutatást nyújtani.

 

Kalita Gábor          

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.