Nem túl sportszerű dolog döglődő lóba rúgni, de mit lehet tenni, ha maguk jönnek a sokadik pofonért!?

 

Az alábbi óriásplakát a legnagyobb közösségi oldalon jött szembe kedd reggel, az ember azt hihette, hogy valaki szórakozik.

 

Ami látható rajta, az Bugár Béla komájának, a Most-Híd parlamenti képviselőjének, Jakab Elemérnek az alakja, és az opportunista párt további hat politikusa. Díszes társaság. (Jakab egyébként a kommunista titkosszolgálat ügynöklistáján is szerepel, bár ő maga tagadja, hogy besúgó lett volna.)

 

 hirdetes_810x300  

A legsokkolóbb azonban az üzenet:

 

Szabadon énekelhető a himnusz!

 

Kép forrása: Lehel kürtje Fb-oldal

 

Alatta pedig egy Kölcsey idézet, illetve a parlamenti szavazás kivonata, mely megsemmisítette a Most-Híd önmegsemmisítő himnuszbetiltását.

 

Nem tudom ki adta ezt a zseniális ötletet a láthatóan minden realitásérzékét elvesztő Jakab Elemérnek, de ismét betalált. Ha a vegyespárt eddig arra panaszkodott, hogy a himnusztiltás megszavazása akkora öngól volt az EP-választások előtt, hogy elbukták rajta Brüsszelt, akkor vajon minek nevezhető ez az óriásplakát, mely a hírek szerint ellepte a Csallóközt, Közép- és Kelet-Szlovákia magyarlakta területeit?

 

A teljes szellemi kiürülésnek (hogy fogalmazzunk diplomatikusan, pedig karcosabban is lehetne.)

 

Az a párt, mely saját hibájából sem tanul, és sorozatban önmagát lehetetleníti el, már azt sem érdemli, hogy a választók komolyan vegyék őt. Az ilyenekkel nem tárgyalni meg összefogni kell, hanem kisöpörni őket és mielőbb elfelejteni. Szemétbe velük!

 

Ja, és kedves Most-Híd: az óriásplakátokat, ha lehet, hagyjátok kint minél tovább! Hogy még véletlenül se felejtse el senki, mit tettetek. Köszönjük.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 31 olvasónak tetszik ez a cikk.