Nyitókép: cas.sk

 

Mindenki, aki a ma megjelent sajtóinformációk után is a Bugár Bélával való összefogást sürgeti, maga is a maffia részévé válik, és elárulja a felvidéki magyarságot.

 

Egyre nagyobb a Kočner-ügy kiváltotta cunami. A vizsgálati fogságban levő, maffia-listás vállalkozó mobiltelefonjának tartalma sorra éri el a csúcspolitikusokat. Pont azokat, akik évtizedek óta a rendszer részei, és segítették fenntartani a mai korrupt, gyilkosságokkal is összefüggésbe hozható hatalmat.

 

Kočner Threema–üzenetei: Bugárral a Fico-kormány megmentéséről beszéltem a Maldív-szigeteken

 hirdetes_300x300  

Mit olvashatunk a Kočner mobiljából Bugárról szóló, most kiszivárgott üzenetekben?

 

1. Bugár és Kočner a Maldív-szigeteken nem csak köszöntötték egymást, ahogy azt a Most elnöke hazug módon állította, hanem tárgyaltak is. Mégpedig a kormány megmentéséről.

 

2. Kočner ezt követően arról ír, hogy Bugár nem hülye, és nyitva hagyta a hátsó ajtót.

 

3. Kiderült az is, hogy a vegyespárt elnöke tényleg Czucz István oligarcha kitartottja, aki a nyaralását is fizette.

 

Mindez szöges ellentétben áll azzal, amit Bugár Béla eddig állított. Aki a Kočnerral való találkozója után csapot-papot hátrahagyva megszakította nyaralását, repülőre ült, hazarohant, és megmentette a Fico-kormányt.

 

Ha emlékezünk, a Most-Híd Országos Tanácsa Bugár hazaérkezése után megszavazta a kormányból való kilépést és felkérte a párt küldöttségét, hogy tájékoztassa erről Robert Fico kormányfőt.

 

Bugárék el is indultak a Smer székházába, de a kormány bukásából végül nem lett semmi.

 

A párt OT-határozatának elhíresült harmadik mondatával (amit a jelek szerint Kočner javasolhatott neki), ugyanis megmentette a kormányt.  Fico és Kaliňák ugyan távozott, de a háttérirányítás maradt a régiben.

 

Mindez Bugárnak köszönhetően, a maffialistás, gyilkossággal és gazdasági visszaélésekkel is vádolt Kočner-klán tanácsára.

 

Az a politikus, legyen az a Világi-csicska Menyhárt József, vagy bárki más az MKP-ból, aki mindezek után még a Bugár Bélával való összefogásról tárgyal, elárulja választóit és maga is maffia tagjává válik.

 

Kedves felvidéki magyarok: Ezt akarjuk? Ti is a klán tagjaiként szeretnétek élni?

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 39 olvasónak tetszik ez a cikk.