Nyitókép: ujszo.com

 

Fontos döntést hoztak az Összefogás nevű új párt képviselői, melynek következtében semmi értelme nem lesz a Most és az MKP számára annak, ha közös listán indulnak a jövő évi parlamenti választásokon.

 

Alakul a Kočner-féle Most-Híd – MKP összefogás

 

Pontosabban fontos, és hasznos szolgálatot tehetnek a felvidéki magyarságnak: Egyetlen választással lehetővé válik, hogy két legyet üssenek egy csapásra. Megszabaduljanak az élősködő, Marián Kočner és Gorilla fémjelezte, maffiakormányt támogató, korrupcióba fulladt Most-Hídtól, és egyúttal a saját tehetetlenségük és alkalmatlanságuk folytán legfeljebb a lejáratódott Bugár Bélával összebújni képes MKP-soktól is.

 hirdetes_400x285  

 

Orosz Örs Körképnek adott interjújából ugyanis egyértelművé vált, hogy lesz választási lehetőség. Egy másik választási lista, mely mentes a fenti tehertől.

 

Bugár és Menyhárt (de a háttérben egyre inkább a magára játszó Őry Péter mozgatja a szálakat, Csáky kivár, Bárdos meg szokás szerint mindenkivel jóban lenne) így annak tudatában egyeztet saját hatalomátmentésükről, hogy együtt mehetnek a süllyesztőbe (Menyhárt konkrétan vissza vőfélykedni).

 

És ugyanez vár mindazokra, akik Gorilla ide, Kočner oda, önös érdekből a Smer és a gyilkosságra is képes maffia kiszolgálóival szövetkeznek.

 

Az összefogásnak leplezett nagy átverés: A Most-MKP hatalomátmentés háttere

 

Hogy vannak jóérzésű MKP-s politikusok (Németh Gabriella, Furík Csaba, Berényi József, néhány Via Novás fiatal, stb.) az a szombati OT-ülést követő reakciókból nyilvánvaló.

 

Bomlik az MKP – „Az MKP Bugár megmentője akar lenni. Nem erre kaptunk mandátumot”

 

A maffia, a pénz, az elvtelenség és a hatalomvágy csaphat így össze a kormányváltó, kollaborációból nem kérő magyar erőkkel. A választópolgároknak február végén könnyű döntésük lehet.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 38 olvasónak tetszik ez a cikk.