Emese, Sarolta
  • HUF: 353.28
  • USD: 1.12
  • 20 °C
  • 32 °C
Belföld

Zsákutcába lavírozta magát az MKP a maffiakoalíciós Bugárral

A maffia, pénz, elvtelenség, hatalomvágy csaphat így össze a kollaborációból nem kérő, kormányváltó magyar erőkkel

Nyitókép: ujszo.com

 

Fontos döntést hoztak az Összefogás nevű új párt képviselői, melynek következtében semmi értelme nem lesz a Most és az MKP számára annak, ha közös listán indulnak a jövő évi parlamenti választásokon.

 

Hirdetés(x)

Alakul a Kočner-féle Most-Híd – MKP összefogás

 

Pontosabban fontos, és hasznos szolgálatot tehetnek a felvidéki magyarságnak: Egyetlen választással lehetővé válik, hogy két legyet üssenek egy csapásra. Megszabaduljanak az élősködő, Marián Kočner és Gorilla fémjelezte, maffiakormányt támogató, korrupcióba fulladt Most-Hídtól, és egyúttal a saját tehetetlenségük és alkalmatlanságuk folytán legfeljebb a lejáratódott Bugár Bélával összebújni képes MKP-soktól is.

 

Orosz Örs Körképnek adott interjújából ugyanis egyértelművé vált, hogy lesz választási lehetőség. Egy másik választási lista, mely mentes a fenti tehertől.

 

Bugár és Menyhárt (de a háttérben egyre inkább a magára játszó Őry Péter mozgatja a szálakat, Csáky kivár, Bárdos meg szokás szerint mindenkivel jóban lenne) így annak tudatában egyeztet saját hatalomátmentésükről, hogy együtt mehetnek a süllyesztőbe (Menyhárt konkrétan vissza vőfélykedni).

Hirdetés(x)

 

És ugyanez vár mindazokra, akik Gorilla ide, Kočner oda, önös érdekből a Smer és a gyilkosságra is képes maffia kiszolgálóival szövetkeznek.

 

Az összefogásnak leplezett nagy átverés: A Most-MKP hatalomátmentés háttere

 

Hogy vannak jóérzésű MKP-s politikusok (Németh Gabriella, Furík Csaba, Berényi József, néhány Via Novás fiatal, stb.) az a szombati OT-ülést követő reakciókból nyilvánvaló.

 

Bomlik az MKP – „Az MKP Bugár megmentője akar lenni. Nem erre kaptunk mandátumot”

 

A maffia, a pénz, az elvtelenség és a hatalomvágy csaphat így össze a kormányváltó, kollaborációból nem kérő magyar erőkkel. A választópolgároknak február végén könnyű döntésük lehet.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 38 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Gál Milan
2019. okt. 17. 20:14

Számomra érthetetlen és értékelhetetlen az MKP jelenlegi lépése (lépései). Szerintem a kampánystratégiai útmutatók legelemibb indítója : NEM CSATLAKOZUNK LEJTMENETBEN LEVő PÁRTHOZ, rossz volt a rajt elvtársak. Nem értünk hozzá , de ami sokkal rosszabb, úgy teszünk mintha értenénk.

Isaja
2019. okt. 17. 23:09

Az MKP hasonló utat kezd bejárni mit a Jobbik. Elvesztettem az önarcképét. Már az Ördögel is összeállna.

Magor
2019. okt. 18. 08:31

"Ő így felelt: Senki, Uram. Jézus pedig ezt mondta neki: Én sem ítéllek el téged, menj el, és mostantól fogva többé ne vétkezz!"-János evangéliuma 8,11 A börtön mindannyiunkra vár. A kérdés, hogy V.Chrobák (pénzért)patronálta Trnkák adják-e majd a beutalót! BB EGO(Edge God Out) -> Istentelen, morálisan vállalhatatlan mindenki mással, akivel lepaktál. NEM 1× feküdt össze önérdekből, mindenkori választóit semmibe nézve. "Tűz van!" "Béláim az Úrban!" Csináljunk egy felvidéki autonómiát és legyen a neve Rá-tót! Legényanya újratöltve. „Józsi lesz, legalább nem lesz olyan hülye, mint te” -- >> https://bit.ly/2VOo63p <<-- Jó szórakozást! Bár hogy is döntesz, ez csak 1 óra 15 percig tart!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket